Research

Det visade sig vara en dålig idé att göra research till ett skolarbete i mina dagböcker. Ja, du gissade rätt, jag FASTNADE! Gud vad jag har blivit mer arg och aggressiv på senaste tiden upptäckte jag. Jag var ju helt överlycklig över allting för ett år sedan och dessförinnan. Inte för att jag läste mina nuvarande dagböcker, för min pliktkänsla kallade på mig, men ändå!

Det är inte heller en bra idé att skriva blogg när man ska göra läxor, men det är inte heller kul att ha sjukt dåligt tålamod när jag ska göra ett engelskarbete som måste ligga över min j*vla ribba och inte hitta EN ENDA SIDA med bra information om New Delhi (eller hur det nu stavas) på grund av mitt bristande tålamod ikväll. Och nej jag vill inte ha någon jävla turistsida för jag ska vara från New Delhi!!!!!

Wikipedia räknas inte.

Ha det bäst !

Många kramar / Josse

Födelsedag och det andra är mest trams

Min bästa sovtröja är verkligen sliten. Den är verkligen väl använd också så det är inget konstigt.

Imorgon fyller underbara Love år. Hoppas han blir glad över presenterna han får!! Men i och för sig sa han att han blev glad så om han fick ett garnnysta av mig, eftersom han skulle bli glad vad han än fick av mig. Visst är det kul att få som svar när man ska köpa present? ;) Ja det är gulligt, men jag vill ju gärna att han ska bli nöjd på riktigt! :)

ALLA nationella prov gjorda! Lättnad? HALLÅ, VAD TROR NI!? Jag har ju inte fått veta resultaten än :O

Nu börjar min dator snart pipa efter ström.

Ha det bäst !

Kramar / Josse :)

Poesi

Poesi är underbart. När poesi är bra och när det får en att tänka efter eller får en att finna sig i en känsla, då är det riktigt underbart. Det kan uttryckas så vackert, samtidigt som det uttrycker något hemskt. Bildspråk och metaforer (för metaforer är inte bildspråk, eller hur tänker du Josefin?) och anaforer är så vackert!



Och vet ni vad? Det är så otroligt befriande att skriva dikter! Dagbok och noveller och böcker är sjukt kul att skriva, men det är så olika stilar och olika språk man använder sig av. I en dikt behöver man inte vara konkret. Man kan beskriva sina känslor och tankar suddigt och invecklat om man känner för det och någon annan kan tolka dikten precis hur personen i fråga vill.

Samtidigt som man gömmer sig mer i en dikt är man också mer naken och mer skör. Därför håller jag dikterna för mig själv. Det blir bäst så :)

Ha det bäst !
Många kramar / Josse :)

En resa i fantasin

Hur kan man INTE tycka om henne?

http://brendanovak.auctionanything.com/Bidding.taf?_function=detail&Auction_uid1=2022032

Lovely, lovely Meg Cabot! You light up my day!

Om jag var rik och hade massor av pengar tror jag ni vet vad jag hade gjort just nu. Självklart hade jag skänkt en hel del till Unicef och sedan hade jag budat och tagit ett flyg till Plaza Hotel och landat i USA mellan den sista veckan i juni och första veckan i juli.



Jaja, man måste få drömma sig bort, eller hur?

Ha det bäst!

Kramar / Josse :)


Jag idag och varje dag

Andrea Fritzson has a past. Äntligen känns hon i alla fall mänsklig när hon har ett förflutet som alla andra människor på jorden. Jag säger välkommen tillbaka ner på jorden medan Lina och Olivia säger välkommen till en helt ny värld.

Nej jag pratar inte alls med en påhittad människa. Hon finns i mina tankar ALLTID! (Ja, det är sant! Även om jag inte skriver på ett halvår - ÅNGEST - så finns hon liksom alltid där. Well I wonder why!)

Ja, jag tänker samma tanke som er så fort jag hör ett engelskt ord: PÅ FREDAG ÄR DET NATIONELLA I ENGELSKA B! Okej, om jag kommer ihåg att andas, ta det lugnt kanske och kommer ihåg en klämma så min lugg inte trillar ner i mina ögon hela tiden kanske det går bra.
Kanske.



Jag är i alla fall glad över att vi har haft det varmt i några veckor :)

Ha det bäst!

Kramar / Josse

RSS 2.0