....



Vill, vill, vill!

SKRIVA!

GUD vad jag saknar att skriva. Jag hade glömt att skriva är underbart. Att skriva är magiskt, roligt, upplyftande och helt amazing!

Ironiskt nog ska jag ha denna starka skriv-längtar känslan på Världsbokdagen.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Systrar i jeans

För några dagar sedan när jag blickade upp i min bokhylla och såg alla böcker jag har som jag inte har läst och funderade på vilken av dem jag var mest sugen på att läsa fick jag plötsligt syn på Systrar i jeans.

Jag fick sådan sjuk längtan efter att läsa böckerna. Och vet du vad? Direkt när Ransom my heart var färdigläst greppade jag den gröna underbara första Systrar i jeans och fick gåshud - seriöst! GÅSHUD! - när jag läste om jeansen och får det ännu vid vissa speciella tillfällen i boken.

Som när Lena säger att hon inte har något att skriva på jeansen, men jag redan vet att hon kommer skriva "Kosto's arms" - då får jag också gåshud. För Lena och Kostos är som gjorda för varandra!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Skola - väldigt intressent rubrik

Jag hatar skolan, jag hatar skolan, jag hatar skolan, JAG HATAR SKOLAN! Ge oss mer läxor så att vi blir ännu mer stressade och inte sover och inte orkar ta oss upp på morgonen och förstör våra helger genom att plugga. För all del gör det. Men en sak. Kom sen inte och klaga på att vi kommer för sent eller inte kommer till skolan. 

För hur FAN ska man ORKA!?

Älvdal, Älvdal, Älvdal. Vill dit, vill dit, vill dit.

Ha det bäst !

Kramar / Josse

Alice in wonderland

Efter att jag hade sett Alice i underlandet i onsdags tyckte jag inte riktigt om den. Eller, jag visste intt riktigt vad jag tyckte rättare sagt. Samtidigt som den var underhållande och bra, var den seg och dryg emellanåt. Ändå kunde jag inte sluta att tänka på vissa repliker. Repliken jag älskar allra mest (bara för att jag brukar säga liknande. "Jag är en tönt." Josse: "Jag gillar töntar :D!"):

"Have I gone mad?"
"I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. Only the best people are."

I love it! :D

So after all får jag nog ändå rekommendera er att se den!

Ha det bäst !

Wonderlands-kramar / Josse ;)


Meg and homework

Vet ni vad? Det hade varit så otroligt skönt att satsa på godkänt på en enda uppgift. För vet ni hur jävla trött jag är på skolan? Jag bryr mig inte om att vi nyss har haft lov. Detta är skittråkigt, to be honest! Riktigt drygt!

Jag vill skriva! Och då menar jag inte skriva om hur Sverige har utvecklats de senaste hundrafemtio åren, utan skriva på riktigt. Skriva novell!

VET NI VAD?! :D Vet ni vad, vet ni vad, vet ni vad? :D MEG CABOT SVARADE PÅ MITT MEJL! :D God bless her, hon är underbar :D



Denna bok väntar i min bokhylla :) Och om två veckor ska Ransom my heart vara utläst. För min lärare kan glömma att hon ska trycka ner Meg Cabot. Jag tänker läsa Ransom my herat till varje pris på engelskan.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Pigg!

Ikväll är typiskt en sådan kväll där jag är så pigg så jag skulle kunna ägna hela natten åt att skriva dagbok, skriva citat från olika söta personer som gör vardagen lite roligare med sina små kommentarer och skriva om hur mycket jag saknar att vara liten då skolan var kul.

För Loves skull ska jag släcka i tid och lägga mig och skriva dagbok en liten stund nu, och kämpa mig till skolan imorgon med en postiv känsla i magen.

Positiv. Fan vad jag vill spy på det ordet! Synonymordbok NU, tack!

Ha det bäst !

Kramar / Josse


RSS 2.0