Varför

Varför kan jag inte skriva längre? Varför?


Here we go again!

Kanske är det lite för svårt att läsa en bok som utspelar sig på 1200-talet i England. På engelska! Sadly så är det nog precis vad det är - för svårt.



Men jag vill läsa Ransom my heart! Jag VILL! (Och det är precis vad jag också gör, bara att det inte går särskilt bra.)

Anyway, ni vet låten Here we go again? Ja, med Demi Lovato. Om ni inte vet lyssna (eller titta):

"But it's just another pretty lie
cause I break down
every time you come around"

"Hard as I try I know I can't quit
Something about you is so addictive
We're falling together
You'd think that by now I'd know
cause here we go go go again"



Det är precis så det är med mig och Andrea-berättelsen jag skrivit på i en halv evighet! Och sagt att jag ska ge upp, för den är värdelös, men varje gång jag läser igenom det... och öppnar dokumentet... och börjar skriva... så är jag fast. JAG KAN INTE GE UPP DET! Samtidigt... när ska jag någonsin bli klar? (Ja det är väl klart låten handlar om någon som skrivit på en berättelse, sagt att hon är klar, men ändå faller tillbaks igen. Det fattar väl vem som helst?)

Kom igen nu då! Here we go again! ;D

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)


Full fart

Hur hade varit om du hade tagit det lugnt en enda dag Josefin? Nej, det kanske inte aaalls hade behövts. Eller? Är det bra att du har haft lov en hel vecka, men ändå känner att du behöver ha lov och behöver vila? Hm, nej det är nog inte så great.

Jaja, klart jag har lust att sitta funktionär från halv två till sex ikväll. Absolut. Det ska bli så jävla kul. Jag hade inte hellre suttit hemma och skrivit eller läst, eller träffat någon (sa du inte att du behövde vila och ta det lugnt?) eller tittat på någon film. Nej absolut inte. Det är sjukt kul att tillbringa fyra och en halv timmar i en idrottshall.

Ännu roligare att jag måste göra mig i ordning nu. Jag orkar inte sminka mig. Jag hatar smink. Jag vill inte lägga fyrtio minuter på att göra mig i ordning. Jag hade kanske hellre läst. Bara kanske alltså.

Ja, jag blev på klaghumör, märks det?

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


LÄS! :D

Jag rekommenderar alla att läsa En prinsessas dagbok. Och sedan påbörja Ransom my heart. För de är HELT UNDERBARA! :D Mia har sitt snöflingehalsband igen, tjoho ;D And Lilly's back. Jag saknade henne. Trots att jag redan läst Ten out of Ten i somras saknade jag henne under tiden hon var borta och startade ihatemiathermopolis.com mm.



 Vet ni vad jag har gjort nu som jag inte kunde göra i somras...? :D



Läst första kapitlet i Ransom my heart! :D Wiiiiiii! :D

Time to write ;D Disneykväll ikväll och träffa Love imorgon. That's great! :D

Yeay för sportlov :D

Ha det bäst !

Prinsess-kramar / Josse ;)


Dagen

Whopsiesys (undra hur många olika stavningar jag har haft på det ordet genom åren. Allvarligt talat. Very many måste det vara i alla fall). Sist jag skrev här skrev jag visst också om hur arg jag var på folk som inte tog kärlek på allvar. Vad hade jag tänkt skriva om idag?

Att jag är arg på människor som är otrogna. Let's spara det till min kära dagbok för att skona er som läser.

Istället kan jag meddela er något som vår skola tydligen inte kunde meddela oss denna morgon - att vår engelsk och svensklektion var inställda. Kul. Skitkul att vara på skolan halv nio medan vår lektion började halv tolv.

Vad är meningen med livet? Det frågade vår lärare oss idag. Ja, Josefin, vad är meningen med livet? Jag tror jag ganska väl vet svaret på den frågan.

Ha det bäst !

Många kramar / Josse

Falskt som f*n

Jag orkar inte med folk! Jag orkar serisöst inte! Varför ska folk missbruka kärlek så jävla mycket hela jävla tiden?
Att ena dagen skriva en hel jävla lång text på bdb om hur mycket man älskar personen och vill tillbringa resten av livet med personen. Och sen, när det är slut, då är det första som kommer upp: "Singel. Singel, singel, singel. Jag hjärta vem?"

KAN FOLK INTE BARA VÄXA UPP!?

OM man hade älskat personen det lilla jävla minsta hade man inte skyltat med att man var singel när man inte var tillsammans med personen längre. Då är det ju inte kärlek! Då har man ju inte älskat personen! Då söker man ju bara efter någon att vara tillsammans med. DET ÄR PERSONEN MAN SKA TYCKA OM! INTE SJÄLVA VARA-TILLSAMMANS-GREJEN! Säg inte att ni älskar någon om ni inte gör det. För det bara så jävla falskt.

Ha det bra !


Fiskpinnar

"Det sägs att det finns bättre saker att prata om, men jag litar inte riktigt på det. Jag brukar prata om fiskpinnar för att undvika pinsam stämmning för att vara på den säkra sidan."

Laura Wihlborg är så klockren! :D Jag hade nästan glömt henne! Eller gud, jag hade inte glömt henne. Jag hade bara glömt hur bra hon är. Estradpoesi is the shit säger jag bara ;)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Praktik rules

Nu när jag sitter och skriver uppgifterna om min APU upptäcker jag att jag faktiskt kommer sakna förskolebarnen och personalen. Alla dagar har jag gått och tänkt att jag inte kommer sakna dem som med Älvdalsbarnen (det kommer jag förvisso inte, men jag trodde inte jag skulle sakna dem mycket), men nu... nu när det bara är en vecka kvar börjar jag tycka om att vara i förskoleklassen.

Missförstå mig inte - jag har gillat det hela tiden. Men ärligt talat störde jag mig riktigt mycket på att det bara var lek, lek och lek i början. Idag älskar jag det. Kanske inte älskar när jag tänker efter - det är fortfarande drygt att inte veta vad man ska gör ibland, men det är så underbart att kunna släppa loss och få vara liten igen, men samtidigt vuxen och ha barn runt omkring sig som älskar dig och som du avgudar och kunna muntra upp dem när de är ledsna.

Fast... lek är inte alltid bra. För idag lekte några barn CS. CS! Gud! Stop it! Snälla, fastna inte i spelens värld redan när bi är sex år! Då får ni hellre leka Star Wars och göra mig till prinsessan Leia som ni gjorde i fredags ;)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Ps. Fyra dagar kvar


Dagdrömma

Gud i himlen vad stor bild det var på denan datorn!

Det var inte riktigt det jag hade tänkt skriva. Min plan var att säga att när man skriver är det väldigt bra att dagdrömma. Det får en nämligen att fantisera och det är just det man behöver när man skriver - fantasi. Men att sitta och drömma sig bort under tiden en handbollsmatch pågår framför dina ögon där det är meningen att du ska hålla koll på resultat och målgörare. Då kanske det är dags att stänga av dagdrömmar-läget?

Ikväll tänker jag vara i säng klockan tio. Inte en minut senare. Hör alla det? Inte en minut senare!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Dags att lära sig?

Att jag aldrig lär mig - man SKA inte sätta sig vid datorn efter klockan åtta på kvällen. Jag har nämligen en förmåga att stanna här några timmar, vilket inte är så great när jag behöver sova eftersom jag ska upp klockan sex imorgon.

Förresten, vad var det för fiasko i Melodifestivalen igår? Det mest värdelösa jag sett. Roas Salt var den lamaste låt jag någonsin hört, och så GÅR DEN VIDARE!!!!!! Vad tusan liknar det? Och en metallhand? Vad var det för fel på vanliga händer nu då?

Nu ska jag sova (skriva dagbok eller läsa Ten out of ten).

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


INGET TE!

Inte förrän nu har jag insett att det egentligen inte är ett dugg snyggt med foundation. Folk använder det för att hyn ska bli snyggare. Visst, den ser jämnare ut. Men vad händer om man köper en nyans som är så mörk att den inte matchar sin egen hy? Vad händer då? Just det - man får olika färg på halsen och i ansiktet. Snyggt, väldigt snyggt.

Men detta är inte dagens sak att störa sig på. Dagens sak att störa sig på är att vi inte har något te hemma!!!!! Jag har ätit frukost. Utan att dricka te. När hände det sist?

Bara för att jag känner mig egotrippad efter denna klagotext, klicka: www.thehungersite.com

Ha det bäst ! 

Kramar / Josse ;)
 


Lockande med utematte?

Jag älskar skriva. Helt seriöst. Jag hade glömt hur mycket jag älskade det. Nu gäller det bara att hitta rätt musik to inspire me igen :D Och vara motiverad. Och kämpa. FIGHT! :D

"I believe in love" tralalalala :D Tittade på Melodifestivalen från 2004 idag! Så kul det var att höra alla gamla låtar och se gamla kläder och framträdande. Vet ni vad? På lördag sätter det igång igen! Lovely säger jag bara :)

Imorgon är det tänkt att jag ska ha utematte med barnen (efter två dagar hemma med förkylning ska jag tillbaks) men vädret ser väl inte så lovande ut. Eller vad säger ni? Ute i en och en halvtimme och inte röra på sig så mycket... Hmm... Inte så lockande med trettio sexåringar.



Varför sitter jag förresten vid datorn tjugo över tio på kvällen? Det undrade uppenbarligen mamma också eftersom hon nyss kom in på mitt rum och sa till mig att sova.

Minnestest: Var är ni på lördag kväll klockan åtta? Just det - bänkade framför tv:n och följer Melodifestivalen. ;D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Juni, juli, augusti

"För hela året har jag väntat på
Juni, juli augusti.
Allting verkar lättare då.
Juni, juli, augusti."

Du gissade rätt - jag längtar efter sommaren!



Jag har aldrig lyssnat så noga på Gyllene Tiders texter (kan bero på att jag var tolv när de var mina idoler och jag inte tänkte på vad jag gick omkring och sjöng på i den åldern), men snacka om att  det är sant. Sant att allt känns mycket lättare på sommaren alltså.

Det är varmt (nej, är det? Förvisso är det inte så passande att vara ironisk i detta sammanhanget om man bor i Sverige. För här är inte särskilt varmt om sommrarna), man behöver inte en massa ton kläder på sig när man går ut, man kan sola och bada och det är lovely! :D

För er som undrar har jag skrivit dagbok från klockan tolv till halv fem idag. Okej då, jag skrev inte hela tiden. Ibland åt jag, ibland drack jag te (hjärta på det) och ibland var jag tvungen att lyssna på en hel låt från Gyllene Tiders 25 års-turné och Per Gessles Mazarin-turné utan att skriva.



För vet ni vad? Flickan i en Cole Porter-sång är helt ljuvlig! Så lugnande och ... lugnande och... lugnande? ;)

Oj! Ser ni på bilden? Ser ni skeden bredvid muggen? Det betyder att jag hade socker i teet! Det var ett tag sedan kan jag ju säga. Och jag hade inte lika mycket panik för nycklar på bordet, apparently, eftersom jag vågade lägga dagboksnycklarna på bordet.

Nu tänker jag skriva. Vet ni vad? Jag hittar ingen av mina skriv-bilder i mina mappar! Ni vet - en närbild på en penna... I can't find them!



Woho! :D Jag hittade en! :D

Nu tänker jag skriva :)

Ha det bäst !

Många kramar / Josse (Eller vi kan skippa kramen idag, så att jag inte smittar ner er med min förkylning ;). )



RSS 2.0