Big happenings

        Big happenings 2008:

  • Träffade Meg Cabot
  • Slutade spela handboll
  • Slutade nian
  • Såg bästa filmen på länge - Mamma Mia
  • Var på språkresa
  • Besökte London
  • Lärde känna Amelie
  • Började blogga
  • Avgudade Björn Gustafsson ett tag
  • Började skriva
  • Tog friår
  • Läste 47 böcker

Let's see hur 2009 kommer bli ;)


Raketer...

Lista över varför det är onödigt med raketer:

3. Man skjuter raketer för att man firar att det är nytt år om jag har förstått det rätt? Men hallå! Framtiden skrämmer mig. Är det något att fira?
2. Man lägger ner tusentals kronor, och det varar några sekunder! Ge mig ett ärligt svar - känns det rimligt? Nej, tänkte väl!
1. Det SKADAR! Nej, jag har ingen statistik på hur många som skadas av raketer, men... det är ändå folk som skadas, vilket är ett tillräckligt argumnet mot raketer.


Nytt år och ny look

Jag är bloond! :D Götteeligött! Jag har alltid velat ha ljusare hårfärg, so here I am med blonda slingor i håret, färdigfixad inför nyår.

Och när man ändå för det på tal - hur känns det att det är nytt år? Hm... nyår är faktiskt ganska onödigt att fira, men tja, detta året har ju inte varit det bästa på en tio-i-topp-lista, så det gör inget att det bara återstår två dagar av 2008.

Mellandagarna har inte blivit någon guldgruva för mig (hallå, jag lade ju mina pengar på de snygga slingorna! ;) ). Jag har faktsikt bara varit på rean i en enda timme. Blev ett läppglans (mycket bra köp - det försvinner inte efter en minut som alla andra läppglans jag har köpt har gjort) och ett linne. :)

Gott nytt år! :)

Kramiga kramar / Josse ;)

Birthday!

Okej, jag vet - jag har varit väldigt off den senaste tiden, men så blir det när ens liv tar en plöstlig vändning utan att man riktigt är beredd på det.

I vare fall så fyllde jag år i söndags. JAG VET! Vadå sen? Men sanningen att säga är det inte ett dugg jobbigt att vara född tre dar innan julafton (trots att jag alltid gnäller om det...).

Nu till en väldigt viktig sak: my lovely presents <33 :D

       
Väska :)                                Smycken :)


Ljuslyktor :)

             
Ronaldo kalender :)  Parfym :)                    Bodylotion :)                         Bokhandel-presentkort :)

           
Kort och cd :)            Mugg och te :)           Halsband :)              En annan del av Bromma :)

Och sist men inte minst:

          och          
 The OC :D                                       A princess diaries books :D


Ha det bra

Kramar / Josse ;)

     

Idol in my heart!

Visst skulle det vara underbart att ha en Idol-dag? En dag då man tillbringade sin tid framför teven med filtar, te och en massa myspys, och alla Idol-DVD:er genom åren snurrande runt i dvdspelaren.

Det enda jag nu behöver till en sådan dag är Idol Final 2008 och Idol 2007. För dem har jag inte! ;)

Och en sak till.... Någon som är lika mycket Idol-freak som mig, som skulle kunna tänka sig att umgås med mig den dagen. ;P

Ha det bästelibäst! :D

Kramar / Josse ;)

January 9

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta. Aldrig. Men för första gången i mitt liv säger jag det: Jag önskar jag bodde i USA. Och då är jag räddare än en rädd människa på räddtabletter (förlåt Georgia Nicolson, men jag var tvungen att sno ditt uttryck!).

Den nionde januari! Den nionde januari skulle ha varit bättre än julafton, bättre än min födelsedag, bättre än vilken dag som helst, om jag hade varit på andra sidan Atlanten den dagen, vill säga.




Forever princess den sista En prinsessas dagbok-boken, släpps och det blir Party with the lovely athour! <33 :D Problemet är... Det är i New york. I want to be there!!!! (I know it's impossible, but still - I WANT to be there!).
Om det inte hade varit för att det är dåligt, dåligt, dåligt för klimatet hade jag gjort allt i min makt för att spara ihop pengar till att åka! Okej...det hade jag inte alls, men ungefär såå mycket vill jag vara där!

Varför existerar svenska? Jag vill vara engelsktalande, så att man skulle kunna läsa, läsa, läsa, läsa Meg's böcker samma dag som de kommer ut. Samma dag som de kommer ut i USA!

Ha det bra :)

Princess-hugs / Josse ;)

Mia Thermopolis <33



Älska! <33

Avriiil! <33

 Varför lägger man bara av med vissa saker? Liksom, varför slutade jag lyssna på Avril?

 Okej, I know the answer - jag tjatade ut hennes låtar. Men nu tycker jag Avril är underbarast igen! :D

 Eller, nej - Meg är underbarast off course, men Avril är underbar hon också! :P

Kraam / Josse ;)

Mys-pys med lovely fiilm

För er som är skapta med ett jag-är-född-igår-intellekt (med andra ord ni som är ouppmärksamma, tröga, eller vad ni nu väljer att kalla fenomenet) kan jag upplysa er om att december månad har inletts.

 Men får vi se något vitt, lysande, gnistrande täcke över vår mark? Åh, nej! Istället blänker asfalten av vattnet som samlas i rännorna, och gör mina fötter dyngsura när jag går hem på lunchen (för att stressa tillbaka tjugo minuter senare).

 Nej, tro inte att jag är inne i ännu en depression, jag bara förklara hur jag har det här i världen.

 Och vet ni vad? Mamma Mia damp ner i min brevlåda igåår! :D Underbart, lovely, helt passande, att den kom nu! Bara för att muntar upp mig de dagar Meg Cabot inte uppdaterar sin blogg (och de dagar jag inte träffar Patrik, såklart)!

Har ni inte sett filmen - då har ni verkligen något att se fram emot! :D

Ha det bäst!

Kram, kram / Josse ;)

RSS 2.0