Typiskt mig

Meeeep som tusan på mig alltså!

Sa jag att jag skulle skriva klart en novell? Och korta ner till 30 000 ord? På någon konstig vänster lyckades jag korta ner den så att den blev cirka 28 300 tecken, men vad kommer jag på då?


Just det! Stod det inte något i instruktionerna till tävlingen om att man inte fick skicka in novellen digitalt? Klickar in på hemsidan snabbt som tusan, som jag lagt till i favoriter för evigheter sedan, och jo. Jo, jag hade rätt. Måste skickas in i ett kuvert. Och så står där: "Ute i sista minuten? Det går också bra att lämna in tävlingsbidrag i stadshusets brevlåda på dörren i huvudentrén, Skolgatan 31A i Umeå."

Jo för jag hinner faktiskt sticka till Umeå innan klockan är tolv. Meep! xD

Så nu sitter jag här med en novell på nio sidor, vars titel blev "Hur man imponerar på miss Överlägsen". Jaha ja, det var sjukt kul att skriva den i alla fall. :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Barn är inte barn...

Alltså. Jag pallar inte att 97:or sminkar sig som om de var tonåringar och klär sig som om de hade två studiebidrag och lite till att leva för. Ja, barn som är födda 1997. Ja, barn som är tolv år gamla. Ja, barn som går i sexan.

Vad är det med världen? När jag var tolv år plockade jag undan mina barbiedockor (kanske överdriver). När jag gick i sexan sminkade jag mig inte i skolan. När jag sminkade  mig när jag var tolv hade jag macara på övre ögonfransarna. Och jag gick inte med en Adidasjacka för sjuhundra spänn till vardags. Inte vid andra tillfällen heller för den delen.

Gud vad meepig jag är idag! Gnällig som tusan!

Och fan vad folk skulle vara off då! Ibland känns det som att... nej, jag ska inte sära. Inte mer än jag redan gör. Meep, meep, meep på detta!

Just det. Novellen jag skriver på ska vara klar idag. Jag avslutade den nyss, men gud vad sista delen inte blev bra. Och gud vad jag alltid är ute i sista minuten.

Nu ska jag läsa igenom heeela novellen på 30 500 tecken. Ja, 500 tecken too much. Ovanligt när det gäller mig? Inte ett dugg. Så nu ska vi göra om sista delen och korta ner novellen 500 tecken.

Och framförallt ska jag sluta tänka.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)




För lite sömn

Lista över vad som händer när man sovit för lite:

  • Man känner sig trött!
  • Man känner sig sliten!
  • Man blir kinkig och sur för ingenting!
  • Det minsta lilla som går emot en meepar man sönder på!
  • Man känner sig trött!
  • Man har tretusen fler finnar än igår. Och beroende på att man kränger godis och kränger på McDonalds så har man ytterligare tretusen  finnar i fejset. Alltså vill ni inte veta av mitt utseende idag.
  • Man känner sig trött!
  • Man bli negativ (nej, för den här listan är ju bara såå positiv!).
  • MAN KÄNNER SIG TRÖTT!

Så ja, nu ska jag sluta klaga och gå och duscha istället. Imorgon är det november, och sista dagen på lovet.
 Men självklart längtar jag tillbaks till skolan. Vad trodde ni egentligen? Äh, squeeze it säger jag bara. En veckas lov till maybe?

 

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Höst

Lista över varför hösten inte gillas:

  • Oftast dåligt väder (vilket betyder blåst och regn)...
  • ...vilket leder till att frisyren ser TUSEN GÅNGER VÄRRE UT efter du vistats utomhus!!!!
  • Kallt!
  • Man måste ha mycket kläder på sig!
  • Man tvingas ha tjocka vantar så att man inte kan smsa när man är utomhus.

För att inte vara alltför negativ och gnällig:

Lista över varför hösten gillas:

  • Man kan vara inne och läsa (hallå! Vad hade du förväntat dig att första punkten skulle vara?)
  • Man kan vara inne och skriva (såklart!)
  • Man kan dricka te i mänger (wiiho!)
  • Filmtittande med kompisar.
  • Man tillåts vara lite extra klagig... för - nu ska jag vara helt ärlig - hösten SUGER!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Missförstånd

Alltså, någon trevlig anonym männsika har kommenterat att miljön är viktigare människor. Viktigare än vadå? Att svältande barn får mat?

I vilket fall som helst förklarade jag kanske inte att överst på www.thehungersite.com finns det flikar där det står "Child Health" och bland annat "Rainforest". Rainforest är för att hjälpa miljön. Klicka på vilken knapp ni känner för och gör det varje dag.

Själv gillar jag att hjälpa både miljön på traven plus människor som svälter plus massa annat som jag inte orkar rabbla upp just nu. Därför klickar jag på "Click Here to Give - it's FREE"-knappen under alla flikar.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Click it!

Visit www.thehungersite.com! Snälla gör det! Och så tryck på knappen där det står "Click Here to Give - it's FREE!"

För det är gratis. Och så bidrar sajten med jättemycket pengar till alla bra saker som du ser på flikarna längst upp på sidan. Så klickar du en gång varje dag på alla "Click Here"-skyltarna. Skitbra. Då är vi överens?

Ja, jag önskar att jag fick bli världsförälder på Unicef, men detta är nästan lika bra. Du bidrar med pengar till de som verkligen behöver det.

Så nu har jag bara en sak att säga: CLICK IT! ;)

Fika i Lund idag var väldigt nice by the way ;D

 

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)


Stress?

Känns bra att jag ska gå till busstationen om tjugofem minuter för att ta bussen till Kristianstad och inte har ätit ännu. Nej, det gör det inte, kan jag tala om.

Har just plattat klart håret i alla fall efter att nyligen ha varit hos frisören. Tusan vad det blev kort. Men tunnare i alla fall och det gillas.

Nu borde jag squeeza härifrån.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Stort behov!

Jag skulle ha skitit i att jag är en liten mes som inte vågar gå genom byn i mörkret. För jag behöver en dagbok. Jag behöver en dagbok nu.

Någon gång tänker jag "När jag lägger mig ska jag skriva om detta i min dagbok". Sen kommer jag på mig själv. Jag kan för fan inte skriva om att jag panikar över att jag inte har någon dagbok i min dagbok. NÖT!

Men dags att lägga sig kanske. Eller novelltime? Eller lyda mamma helt enkelt. Och läsa. Eller sova. Och sova och sova och sova. Typ forever.

Ha det bäst !

Kramar / Josse


Vad händer med musicvideos?

Helgens minus till: Musikvideor som utspelar sig på porr.

 

Helgens plus till: Mikas "We are Golden"s musikvideo.

Jag startar tv:n och zappar runt på kanalerna tills jag kommer till ZTV. Där brukar alltid vara något bra. Någon rolig låt att dansa och bli glad av. Snacka då om att jag chockas när jag, mitt framför mina ögon, ser en kille tvåla in en naken tjej. Ja. En helt naken tjej. Ingen bikini, ingen liten minimal dräkt, helt naken.
 Och i andra hörnet av rummet - ännu en naken tjej. Som visar lite allt möjligt. 
 Detta får mig att dra en slutsats: Musikvideor utspelar sig inte längre på sex. De utspelar sig på porr. Om ni frågar så ja, det är jäkligt stor skillnad.

Folk kan vara hur lättklädda som helst, de kan använda vulgära rörelser och dansa sexigt, men att vara helt naken och ha en kåt kille bakom sig som tvålar in brösten... Är det inte lite till att gå över gränsen?

Jag menar, för er som vill göra succé inom porrbranchen - varsågoda - men då kan ni hålla er till porrfilmer där man vet att folk äcklar sig. Det hör inte hemma i musikvideor som folk ser på för att lyssna på en låt och se artisten till låten på tv.

Då hyllar vi istället Mika som vågar freaka, och då menar jag freaka, i videon till "We are Golden". Underbar, underbar människa säger jag bara! Någon som fattar att livet inte handlar om att vara snyggast med mest photoshopad hy och med hundratals helnakna tjejer omkring sig, utan att livet handlar om att ha kul på sitt eget sätt. Och som sagt - ni som har kul på ert eget sätt genom att porra er - håll er till porrbranchen dit likasinade söker sig.

Ha det bäst och titta på "We are Golden" !

Kramar / Josse ;)




Diary

Behöver dagbok nu! Hur blev allting så fucked up helt plötsligt? Jädra tankar! Vill sluta tänka, typ NU!

 

I alla fall har helgen varit underbar med två söta männsikor vid namn Elin och Felicia. Älskar er! Nu tänker jag duscha, sen får vi se om jag hinner köpa dagbok och om jag vill gå ensam i mörkret. Hm... inbjudande. Och nej pappa, det räcker inte med att jag köper dagbok imorgon förmiddag. Jag behöver det nu!

Kommer andra blogginlägg senare.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)




Jogga

Eftersom jag nyss har joggat (eller tja, för några timmar sedan men ändå) och eftersom jag Word fortfarande inte funkar på min dator (pappa ska installera det idag!) tänker jag göra en lista.


      Lista över varför man joggar:

  • Träning!
  • Bättre kondition
  • Rensar tankarna
  • Härligt som tusan
  • Man känner sig duktig efteråt
  • Man kan tillåta sig själv att äta godis utan att få dåligt samvete efteråt
  • För att någon säger till en att man ska skita i att det är kallt och jogga ändå


Nu tänker jag ringa Elin och fråga var vi ska vara ikväll.

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)

 


Kvällen

Okej, klar med blogg-läsandet. För er som inte har läst "Airhead" och "Being Nikki", läs inte Meg Cabots senaste blogginlägg, för ni får reda på information ni inte vill veta. Eller, om ni är en liten mes som jag råkar vara som inte kan läsa deckar, läs hennes blogginlägg. Så blir ni avrådda för att läsa böckerna.

 

Fast även om de inte råkar vara love, love, love all the time i böckerna, utan mord, mord, mord, så vill jag i alla fall läsa första. Första kapitlet äger! Lovely! :D

 

Så ja, varför tittar jag inte Idol? Hm... det var så här att jag skulle till Kristianstad med ett par kompisar. Just när vi planerat klart allting tittar jag i min almanacka och whops, funktionär! Fy tusan vad off jag blev! Så ja, that's why. Jag missade Idol också, så ska titta på det med mamma när hon kommer hem vid halv tolv. :)

 

Hade tänkt skriva ikväll, men Word funkar fortfarande inte här (på min bärbara dator) och den andra datorn är upptagen av min lillebror som spelar nyinköpt Fifa 10.

 

Ha det bäst i alla fall ! :D

Kramar / Josse ;)


Runaway

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

Runaway. Nummer tre i "Airhead"-serien. Men just det, jag har inte ens läst ettan och tvåan.

Anyway. Ska läsa klart Meg Cabots blogg innan jag ger er en utförlig förklaring till varför jag sitter här och inte tittar på Idol (ja, för det är Meg Cabot som skrivit böckerna och som visar framsidan på "Runaway" på sin blogg.)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Jag i ett nötskal

Jag orkar inte med mig själv när jag är så här! Kan det inte bara finnas en knapp som gör att man kan stänga av alla tankar? Skulle varit sjukligt skönt!

Still me

Ska jag satsa på att skriva en novell på 11 000 tecken eller 30 000 tecken? Hm... svårt beslut xD Inte för att jag någon gång har tid att skriva något överhuvudtaget, vilket kanske säger vilket jag borde välja. :P Lov, lov, lov please! :D

Jag vill, vill, vill skriva! Men så kan jag knappt använda Word på min bärbara dator heller. :P Lagom lyckat xD

Annars är livet ganska squeezat. Och freakat. Vad som nu menas med det... Jag vill fortfarande bli vegetarian. Jag vill fortfarande få bra betyg i skolan och pluggar, men överarbetar inte läxorna än. Jag vill fortfarande ha tid till att skriva. Jag älskar fortfarande mina vänner. Meg Cabot är fortfarande freaking wonderful, och jag vill ha mer tid att läsa hennes böcker. Däremot squeezar jag inte längre iväg msn, utan har börjat logga in way too much för min egen sömns bästa. xD Är jag normal? Jag vet inte.

Är det normalt att inte vilja vara normal? ;P

Ha det bäst i alla fall! :D

Kramar / Josse ;)


Läxtips

         Vad du ska ha till hands när du gör läxan:

  • Synonymordbok (om du gör inläämning)
  • Anteckningar
  • Fakta
  • KONCENTRATION!


    Vad du ska undvika när du gör läxan:
  • MSN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså gud. Hur kunde jag vara så dum att logga in på msn när jag skulle göra inlämningen till tisdag? Hm... för att uppgiften är så himla rolig såklart! Nu är läxan för idag gjord i alla fall. Så nu blir det skriva in different ways ;)

 

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)

 


Sömn

Hur dags jag somnade i:

Måndags: Lite efter 00.30

Tisdags: Vid 00.00

Onsdag: Lite efter 00.30

Torsdag: Vid 01.00

På onsdagar har jag sovmorgon. Smart att jag somnar tidigast dagen innan jag har sovmorgon? Kanske inte.
I alla fall. Jag gjorde listan för att ni ska förstå varför jag är helt slut. Går upp tjugo i sex för det mesta, så då kanske ni fattar att jag bara freakar när jag somnar så sent.

Är helt död idag! Var seriöst på väg att somna under matteprovet (great va? ;P). Alltså, nästa vecka - ändring på det! Somna tidgare för tusan!

Oj, whopsideiseys, klockan är redan tjugo över fem. Om fyrtio minuter kommer Elin och Felicia :D I like it. :)

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)


Squeeze...

Nu är jag freakad. Väldigt freakad. Squeeze it är det enda jag har att säga! Just squueze it!

Reklam...

Alltså. Ni vet "OBH Nordica"-reklamen. Den där de gör reklam för en filt med värmeslingor. Ja, just det, den! Innan när jag har sett den har jag tyckt att det såg ganska mysigt ut. Men imorse när jag såg den, då blev jag bara helt off.

Liksom, ofta man har värmeslingor i en filt! Visst att man har det golv och sånt, men i en filt! Kom igen! Det finns människor som fryser året om. Och varför fryser de? För att de inte har tillgång till en filt med värmeslingorna? Hmm... inte direkt. För att de inte har tillgång till vanliga kläder! Oh my God!

 

Hjälper det någon att ni gör en filt med värmeslingor? Kan ni inte göra något åt de verkliga problemen? De flesta i Sverige bor i ett hus. De har värme i huset. De har kläder och de har filtar. Bra tänkt om ni ville hjälpa de som inte har det så bra. Men en värmefilt? Jag tror inte det är det första ett gatubarn utan mat tänker på när det fryser och är hungrigt. Det är något som människor som redan har tillgång till värme köper.

Nu ska jag göra läxan, och inte koncentrera mig på annat som jag har en viss tendens att göra.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Träningskort gone

Ska träna halv åtta och hittar inte träningskortet. Väldigt smart. Ännu smartare av mig att jag sätter mig och skriver detta istället för att leta efter kortet... hm...

Jaja, får väl leta lite. Förhoppningsvis vet mamma var det tagit vägen :p

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Kommande teatrar a la Josefin

Okej, ibland pallar jag verkligen inte mig själv xD

Men, men. Dagen har faktikst varit hyfsat bra idag :) Var med trevligt folk i alla fall :D Och sen var det ju läxa när jag kom hem, as usual. Känns som att jag inte har något viktigt att skriva (har jag någonsin det? :P) Men, visst, visst.

Ska jag göra en lista? Jag menar, jag har ändå sovmorgon så jag kan lika bra dryga mig vid datorn. Eller så lägger jag mig och skriver dagbok och slutar freaka (ja, för jag freakar ju inte aaalls när jag skriver dagbok xD).

Hm... let's see, vad ska jag lista? JAG VET! Eftersom vi ska till Malmö Stadsteater på studiebesök imorgon kan jag lista vilka musikaler/teatrar som borde göras. Med mig i huvudrollen då såklart ;)

Lista över vilka teatrar/musikaler jag skulle se om de sattes upp:

  • "En prinsessas dagbok." Love som fan på det säger jag bara <3 Jag tar åt mig rollen som Mia. Någon frivillig som spelar Michael Moscovitz? Jag vet att ni är sugna ;)

  • "Idolen" skulle bara vara så great! Jen, och Luke och SCOT! :D Tjohej!

  • "How to be popular" Den skulle lätt bli sjukt bra! Go Steph Landry! Älska tjejen! <3

  • "Grease". Men sh! Jag vet att den redan har gått som musikal! Jag såg den till och med. Men skadar det att se Måns Zelmerlöw så snygg igen? Nej, precis. Och sen så äger ju rosa ;)

  • "Clique" för tusan! Det skulle vara så pefect med en massa bitchiga tjejer som inte bryr sig om annat än mode på utsidan, men på insidan? Not that strong.

Och nu tror jag att jag ska sluta med min lilla lista, eftersom jag använder way too many engelska uttryck. På tal om engelska - det fick skitbra när jag läste upp mina news på engelskan idag :D Wiiiii! :)

Nu ska jag sluta med detta.

Ha det bäst !

 

Kramar / Josse ;)


El!!!!

Tänk om jag hade varit intresserad av el. Fattar ni hur skönt det då hade varit att kunna gå i en klass med bara killar? Nästan bara killar i alla fall. Mm, riktigt freaking lovely hade det varit!

Men just nu är jag cheered up! :D :D :D Som tusan! :D Woho!!!!! :D

Men nu ska jag sova är det betsämt! ;)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)




Entré

Hade sjukt kul med Elin och Felicia igår :D Älskar er två så mycket alltså <3

Idag blev det Entré med mamma och en kompis till henne. Var inte på värsta shoppinghumöret... eller så var det just det var, och det som gjorde mig lite sad, eftersom jag hade tänkt slinga mig denna månaden, men såg MÅNGA snygga plagg som jag ville ha. För att inte tala om books.

Det blev en vinterjacka och ett par skor :D Och lite annat smått och gott. Tyvärr är helgen slut nu. För nu ska jag börja med lite läxor.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Heeelg <3333

Igår blev det äntligen fredag :D Så sjukt skönt med helg alltså! Sova länge, slippa gå till skolan och slappa. Dock kommer jag behöva plugga imorgon, men det är inget vi behöver tänka på just nu ;)


För igår var jag, Elin och Felicia på Nova :D Sjukt kul med er sweathearts! :D <3
Ikväll blir det färga håret på Elin och käka hamburgare med de två :) Kanske blir det någon film ikväll också? :P


Ha det bäst och njut av helgen !


Kramar / Josse ;)


Bärbar dator :D

Hihi, sitter vid min nya bärbara dator på rummet :D Tyvärr har jag inga bilder här ännu. Inte heller min "lilla" berättelse att fortsätta skriva på, men det får jag föra över en dag när jag har tid.

Tid kommer jag troligtvis inte ha denna veckan. Imorgon kommer jag hem klockan sex, träning halv åtta (med Elin :D <3), och på torsdag sitter jag funktionär.

Men, men, så är livet ;P Glad är jag över min dator i alla fall. Och glad över att jag har världens underbaraste familj och världens bästa kompisar! :) <3

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)


Ledig dag

Har varit en underbar ledig dag :) Börjar med att titta på Idol (från förra året), skriver lite och sticker sen till min gamla högstadieskola med Felicia och snackar med gamla lärare och vill gå där igen. Mm, tyvärr är det så. Särar oss på Lågehallarna :P

Sen kom Ragge till mig, vilket var najs som tusan :D Kanelbullar dagen efter kanelbullens dag ;P Efter det blev det träning med Elin! :D Haha, sämts kondis för tusan xD

Nu behöver jag antagligen lägga mig eftersom jag, som alltid, ska skriva dagbok, och kanske läsa lite. ÄLSKAR MEG CABOT! <3 Upp tio i sex imorgon. Hmm... :/

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Helgen

Galen helg med sötisarna Elin och Felicia. Älskar er så himla mycket! Har alltid lika kul med er! xD :D <3333

Ikväll hade vi tänkt skicka bilder på varandra, men Felicias dator dampade och msn dampade överhuvudtaget xD

Imorgon är jag i alla fall ledig, vilket ska bli riktigt skönt :)

Hoppas ni haft en bra helg gott folk :)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Allt möjligt :)

Igår var det Jägers med Elin och Felicia :D <3 Haha, men gud vad allt är så jädra typiskt mig! xD

Idag vaknade jag klockan ett! Sjukt sent för mig som inte brukar sova till längre än elva på helger. Dessutom räknade jag ut, klockan tre i natt när jag kommit hem och lagt mig i sängen, att jag skulle sova till halv tolv om jag skulle sova åtta timmar (men hallå! Alla räknar väl ut hur länge man behöver sova!). Men, men, jag behövde sov ut! ;)

Efter jag vaknat tittade jag på lovely Idol sedan igårkväll som pappa spelade in till mig. :) Men juryn gjorde helt freaking fel i att välja vidare Niclas och Camilla. Carl och Moa skulle det varit! Och Erik är bäst! ;) <3

Sedan har jag tillbringat fyra timmar på i en handbollshall. Ja, du läste rätt. FYRA TIMMAR! För att matchen var framflyttad! Sjukligt drygt, men, men. Så är livet sometimes ;)

Snart kommer Elin och Felicia och vi ska snacka igenom yesterday night ;) Hihi :)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Bärbar dator plus inlämning

Hejsan svejsan! :) Imorse när jag vaknade var jag så trött så att jag bara ville somna om! Orkade knappt resa mig, men man har ju no choice. ;) Dagen har varit ganska bra. Gjorde prov på Arbetssätt och Lärande. Alla som gjorde provet blev en aning ställda när vår lärare sa att det var tre frågor på provet, och att vi skulle svara väääldigt utförligt, eftersom vi hade en timme på oss, och det var VG-MVG prov. :P Hehe, men hoppas det gick bra. :P Nu är det by the way höst på riktigt!


Just nu är pappa och hämtar två bärbara datorer. En till mig! :D Iiiihh! Längtat efter det i ett helt år. Ska få den i julklapp, men hallå! Om den ändå är hemma gör den väl bättre nytta hos mig, än i något hörn där den står och samlar damm till den tjugofjärde december? Håller ni inte med mig? ;)



Nu ska jag ta och göra svenskinlämning. Referat på tvåhundra ord! Fattar ni hur lite det är? :O Liksom. Bara detta jag skriver nu är typ mer än tvåhundra ord för tusan. xD

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

RSS 2.0