Midsommar :)

Mitt hår luktar klor! Klor som i klor i vatten alltså, inte klor som i klor som man klöser med. (Om nu klor i vatten stavas så, men det gör det väl?). Hur klor än stavas luktar mitt hår fortfarande klor och nu ska jag sluta använda det ordet för det blev väldigt tjatigt upptäckte jag.



Det betyder att jag behöver duscha imorgon innan jag åker för att bada i havet (om det bu blir så varmt i vattnet så att jag, lilla badkrukan, kan bada vill säga) vilket känns ganska onödigt.



Midsommarhelgen var looooveeeelyyy!!! :D Jag och Love gjorde en vacker krans...



... som blev så stor att det blev ett halsband. Därför gjorde vi en ny vacker krans nästa dag:



Ja, det är efter kransen är bunden och inte bara en hög med kvistar xD Den blev finare efter vi klippt av lite blad och blommor får jag medge. Trots allt blev midsommarhalsbandet en större hitt än midsommarkransen i år.

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)


It's summertime ;D

Lista över vad som hänt hittills i sommar:

  • Straaaaandeeeeen!!!! Lovely är det enda jag har att säga! :D

  • Skriva novell (vet ni hur svårt det är att avsluta en novell bra!?) :D

  • Träffa underbara Love!!!! :D :D (Och se en värdelös film, med ett ännu mer värdelöst slut! xD)
  • Vara med Evelyn (och misslyckas med försök till att vara nyttig)! ;)

  • Läääääsaaaa! :D I LOVE IT! <3 Clique är ah-dorable säger jag bara! :D

För att personen som skrev manuset till "500 days of summer" inte ska känna sig ensam om att avsluta något dåligt ska jag avsluta detta blogginlägget lika dåligt:

"Hi! I'm Tom!"
"I'm Autumn!"
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jag dööööööör!!!!!!! xD

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

 


Pointless

Jävligt fucking bra att jag är mer deppig nu när det är sommarlov än jag var när vi gick i skolan! Skiiiiitbra! Du är så jävla duktig Josefin!


Soool! :D

Sooool! :D Finally börjar det kännas som sommarlov på riktigt! Men såklart har jag varit på ansiktsbehandling idag (inte alls så flott som det låter - få ont av att någon squeezar finnar i ansiktet skulle man lika gärna kunna kalla det) och får inte sola. Inte ansiktet i alla fall.



Alltså ligger jag ute i gräset, rastlös (fråga mig inte varför) och läser och solar ryggen. På tal om böcker, hur lyckas jag glömma boken jag läser för tillfället hos Love? HUR LYCKAS JAG GLÖMMA MIN BOK!?

I alla fall var det lite bra att jag glömde den. För under tiden jag väntar på att få tillbaka den kan jag njuta av En prinsessas dagbok! :D



Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


!

JAG HATAR FÖRKYLNINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiara

Vet ni vad? MEG CABOT HAR EN LIKADAN TIARA SOM JAG HAR (HADE)!!!!! :D
Inte för att jag använder tiaror (förutom när jag spelar prinsessan Fiona i en skolpjäs) och inte för att Meg Cabot använder tiaraor (förutom när hon håller föredrag om en prinsessa dagbok, och vad vet jag, kanske hon använder dem vid andra tillfällen...?). Men ÄNDÅ!

Ser ni den underbara skapelsen (tiaran alltså. Fast jag måste medge att The princess diary är en mer underbar skapelse än tiaran...)? Herregud, jag som inte ens tänkt laga min tiara som knäckts på mitten!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Writing :D

Lista över hur jag gillar skriva:

  • DIALOGER!!!!!!!!!
  • Tredje person
  • Liknelser så att läsaren får upp en bild
  • Inte för många adjektiv
  • Lååååångt!

Hur går det då när jag ska skriva en novell på 10 000 tecken (tre sidor) som måste vara ihoppressat, varenda ord måste vara på topp och väldigt koncemtrerat på få händelser och känslor? Not good, kan jag tala om.

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)


RSS 2.0