Clothes and books

Nu är det snart dags att... shoppa! :D Lite nya kläder, och skor som jag behöver. Fast, sanningen att säga, skor är det tråkigaste som finns att titta på. Många bara äälskar titta på skor, men jag... NEJ!

I alla fall... kläder är något roligare ;) Lite färger behöver jag. Upptäckte häromdagen att jag bara hade... svart, svart, grått, svart, vitt, svart... Vadå tråkig!?

Och dessutom vet ni ju hur det går till när jag shoppar ;) Och med mina presentkort på Akademibokhandeln kan det inte bli mycket bättre ;) (Pst! Jag har börjat tjuvläsa Project Princess, trots att jag inte är klar med Shopoholic-serien, och har en Clique bok att läsa... jag menar, hur kan man motstå dessa godbitar?)



Ha det bra !

Kramar / Josse ;)


Underbar!



Visst ser den underbar ut! :D <33

To the nines :D

Vet ni vad? Vet. Ni. Vad? Jag fattar det inte! Jag kan inte fatta det... Det var liksom meningen... Det var liksom.... :D :D Det var inte ens meningen att jag ens skulle in till Lund, eller ut till Nova, eller in i en bokhandel... Men så... :D :D

Okej, jag ska samla mig. Om det går...

Jo, jag gick in, utan några som helst förväntninar på Akademibokhandeln på Nova. Tittade lite på vuxenböckerna, lite på pocketböckerna (Georgia Nicolsons dagbok kostar bara 59 kr by the way), och så... på väg bort till hyllan med ungdomsböcker på engelska....

Jag tänkte "Jaja, som vanligt kommer det finnas typ, fyran och sexan i 'A princess diaries'... Men till min lycka fanns ALLA :D Alla! Jag blev inte så där överlycklig, men de stod där så vackert i en rad. Så jag tog upp nummer ett.... (fattar egentligen inte varför jag letar efter dem - har redan alla från ett till åtta. På svenska.) och precis, precis när jag skulle öppna boken och se hur den började (nej, jag vet faktiskt inte vilket ord den börjar med på engelska!)... så slår en blixtsnabb tanke ner....

... och med en blixtsnabb blick på hyllan i samma sekund som tanken slagit ner ser jag den. Siffran. Siffran på bokryggen. Överst på bokryggen. Ett hjärta, med nummer nio. NUMMER NIO!! :D Den stod där och jag riktigt såg hur den längtade efter att komma hem till sitt riktiga hem (till min bokhylla)!

Jag har 'To the nines'! :D Eller 'Princess Mia' som är orginalets titel! :D :D Fattar inte varför de brittiska titlarna är annorlunda än de amerikanska! Men vem bryr sig? Egentligen liksom?

JAG HAR FYRA OLÄSTA 'A PRINCESS DIARIES' ATT LÄSA! :D:D

Many princess-hugs / Josse ;)

Ransom my heart

Ransom my heart finns i Sverige. Ransom my heart!! Av Mia Thermopolis! På engelska givetvis, men vadå då?

Fast självklart kunde jag inte köpa den eftersom a) Jag har presentkort på Akademibokhandeln (detta var på... en annan bokhandel), och b) A princess diaries 9 and 10 finns inte i Sverige.

HALLÅ! Jag vill veta nu om Mia blir tillsammans med JP eller Michael (måste bli Michael!!!!). Och, eftersom alla måste vara så avslöjande (och för att jag inte kan låta bli att läsa allt som handlar om PD), vet jag redan att hon blir tillsammans med JP i nummer nio. NEJ! Gud NEJ! Michael is the one. JP is the friend!

Men... jag har i alla fall tre PD att läsa :D Har dock Sophie Kinsellas böcker att läsa ut först och... en Clique-bok! :D I love! <3

Ha det bäst! :)

Läs-kramar / Josse ;)


Hjälp till


 


Jag vill bli världsförälder.
Så är det bara!

www.unicef.se


<3



Orkar inte.
Vill inte.

En liten bild



Bild från skogen :)

RSS 2.0