BEST of 2010!

Dåååå har det blivit dags. Dags för vadå? För den klassiska (hur den nu kan vara klassisk när jag bara gjort listan en gång tidigare) best-of-the-year-listan. :D

Sååå här kommer 2010s lista över de absolut BÄSTA sakerna detta året:

Årets bok: I år blir det böckerna eftersom årets böcker HELT KLART är Airhead-serien. Looooovelyyyy <3



Såklart får jag inte glömma The Freedom Writers Diary som alla MÅSTE läsa!



Årets låtar: Oh God, bästa låten är så svårt (eftersom jag byter favoritlåt varje vecka) men några av de årets låtar (även om de kanske inte kommit ut detta året) är Change och Temporary home med Carrie Underwood, Higher med Erik Grönwall (jag vet, det är evigheter sen, men det var fortfarande 2010 och Higher är fortfarande awesome), Telephone med Lady Gaga och Hanna med Melissa Horn.

Årets film: Okej, jag ska erkänna att just nu kommer jag inte ihåg hälften av filmerna som framförallt jag och Love har sett, men några av de bästa är (of course) Pretty Woman. Även The Notebook, Dead Poets Society och såklart Freedom Writers!



Vivian: "He sleeps", precis innan denna bild. Seeeen bestämmer hon sig för att kyssa honom på munnen! För er som inte har sett den (fy skäms!!!) är detta mer avgörande än ni tror för filmen!

En av de bästa replikerna är:
Vivian: "Are these people yor friends?"
Edward: "I spend time with them, yeah."
Vivian: "Well no wonder."
Edward: "No wonder what?"
Vivian: "No wonder why you came looking for me."

Älskar hennes attityd ;)

Årets författare: Jag måste nämna det. Jag måste faktiskt. Meeeeg Caaaabooot! :D

Årets upplevelse: Det finns många, meeen största upplevelsen måste jag ge Lady Gagas The Monster Ball-konsert! Den konserten förändrade verkligen min syn på henne.









Jaja, jag dansade med min kamera och tig 125 bilder. Det var så underbart och sjuuukt häftigt :D

Årets mysigaste (och en av årets bästa händelser): Ven med Love! Riktigt underbar och mysig dag :D

Årets händelse: Egyyypten med familjen :D Vadå skönt att ha 30 grader varmt i oktober? ;D

Årets hjälte: Erin Gruwell. Jag vet att det är tio år sedan den första edition av The Freedom Writer Diary kom ut, men hon är min hjälte i år. Och hon är världens hjälte. I love her!

Nuuuu ska jag strax iväg för att ta bussen till Love och sedan stressa fixa mig inför kvällen :)

Ha det bäst!

GOTT NYTT ÅR! :D

Kram / Josse ;)





Writing is hard

Det är jobbigt att skriva om mode när man har noll koll på mode.
Det är jobbigt att skriva om Stockholm när man (i princip) har noll koll på Stockholm.
Det är jobbigt att skriva om att vara innemänniska när man (i princip) har noll koll på hur det är att vara innemänniska.
Det är jobbigt att skriva överhuvudtaget när man hatar research mer än något annat i skrivandet!

On the other hand, vem har sagt att det är lätt att skriva?
Detta är nog det BÄSTA skriv-citat jag NÅGONSIN hört:
"Writing is supposed to be hard. If it was easy everyone would do it and everyone would be a bestselling novelist."

Så. Det är bra att det är svårt och jobbigt. För då kommer jag bli bestselling author. Om jag orkar kämpa emot det jobbiga vill säga ;)

Nej! Nej, John Scalzi (som har en super-duper-mega-bra lista över 10 things teenage writers should know about writing) jag skriver inte blogg för att jag har fastnat i skrivande av min lilla berättelse.

Ha det bäst!

Många kramar / Josse ;)

 


Dresses :D

Som jag nyss sa till min pojkvän: Jag skulle verkligen vilja blir kändis av den enda anledningen att få bära omkring på bedårande klänningar på galor:

(Okej då, jag menade väl inte direkt att jag ville blir en prinsessa. Trots att Victoria och Daniels bröllop UTAN TVEKAN toppar Happenings of 2010. Men klänningarna är loooovelyyyy! :D)

Och, ni vet ju att jag är en lugn liten mestjej (ja, det stör mig med) och jag skulle nog kunna gå på fester bara för att få anledning till att köpa (och anvädna of course) snyyyygga klänningar:









Okay, okay, time to admit it. Jag tänker exakt samma sak som er: när skulle jag använda dessa klänningar? och hallååå, du måste KANSKE kunna LEVA UPP till de där super-duper-snygga klänningarna? och oh-my-god visst är den rosa dagens sötaste!!!!!!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;D


RSS 2.0