The show

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go
I can't do it alone I've tried
And I don't know why


Utan mobilpengar!

Fattar ni hur handikappad man är utan pengar på mobilen? Tänkte tusen gånger i morse "ååh, måste sms, måste smsa... just det... no money". Herregud!

Men, men det är väl ett av de små problemen här i världen. Nu ska jag läsa till Arbetssätt och Lärande provet på torsdag, sen är det träääning tonight :D Love it <3 Och Idol tonight! Hoppas på att det blev Calle som gick vidare! :)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

<3


Time to give up


Barca ! <3

Jag bryr mig inte om att jag egentligen mest tycker om Manchester United bland fotbollslagen.
Jag bryr mig inte om att Real Madrid egentligen är mest intressant att titta på just nu, eftersom en viss snygg nummer nio spelar där.
Jag älskar Barcelona! Så freaking mycket!



De skänker 14 miljoner kronor om året till Unicef. Love som fan på det ! <3<3<3

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Fredag

Vilket klödd det blev med matten igår! Vår första lektion och vi visste inte förrän 8.10 om lektionen blev inställd eller inte. Och jag går hemifrån 8.35 på fredagar. Men ja! Jag hinner absolut fixa till mig och äta på tjugofem minuter. FORGET IT! Så jag var lite - mamma skulle anatgligen inte kalla det lite - irriterad, och bråkade lite med mamma. Det slutade med att jag och Jessica struntade i lektionen (som inte var inställd) och räknade talen hemma (vår mattelärare gick med på det. Mamma också).



Annars var jag bara hemma igårkväll. Tittade på Idol <3 Helt underbart! :D Vem röstade ni på? Erik eller Piotr? :) Och just det! Jag glömde att det var Pay Day igår. Skit också!

Idag känner jag mig lite stressad, utan anledning. Så nu tänker jag ta det lugnt och skriva, och sedan kanske jag springer en runda.

Ha det bra !

Kramar / Josse ;)

Ps. Ni har väl lyssnat på Robins låt? ;)

 


Robin <3

Förresten: Robin Bengtsson har släppt ny singel! :D "Another lovers gone." Verkar vara bra ;) <3

Läxor...

Ett tag sedan man skrev här. Skolan tar all tid! Helsjukt. Läxor och prov och grupparbete, och sedan är man helt trött och sover. Men, men, så är det att gå gymnasiet.

Skönt att få sluta tidigt idag i alla fall. Sprang Vipanloppet - ÅTTA kilometer! Jag ska vara ärlig - jag sprang inte hela :P Ska inte säga hur mycket jag sprang och hur mycket jag gick dock xD Men jag kom in i mål under en timme i alla fall, och var hemma redan klockan ett. ;D

Tränade Friskis och Svettis igår. Najs som tusan :D Power på det! ;)

And this day is another IIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHH-ig dag!!!!!!!! :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Dagen

Slutade med att jag somnade klockan ett igår natt... Aj, aj, aj. Inte bra. Lite halvdepp idag :/ Men, men idrotten var väl helt okej. Och Elin jag älskar dig! :D Lite shopping och squeezigt värre i eftermiddag ;) <3

Precis pluggat klart till engelskan imorgon. Intervju med någon lärare i Arlöv imorgon (grupparbete), och sluta tidigare :D Och när jag kommer hem imorgon är det absolut plugg till Idrottsprovet på torsdag som gäller. Inget annat!

Nu är jag sjukligt trött, så ska troligtvis (förhoppningsvis) lägga mig nu och sova!

Ha det bäst och sov gott !

Kram / Josse ;)

I säng klockan tio

Ikväll tänker jag ligga i sängen klockan tio. Och det ska bli så. Inget annat. För jag tänker skriva lite dagbok, kanske läsa lite (beror på hur mycket jag skriver i dagboken, vilket troligtvis blir very much), och tja... sova innan elva helst. Innan halv tolv i alla fall ;)



Nu har jag ändrat lite i ett kapitel i min "berättelse" och ska börja på nytt kapitel. Wooo! :D I love this! Älska skriva som fan alltså! :D <3 Men inte längre än till tio ikväll. Och imorgon hinner jag troligtvis inte skriva, eftersom vi har engelskprov på tisdag, idrottsprov på torsdag, antagligen kommer på läxa i Arbetssätt och Lärande och så tänker jag träna på kvällen. Och träningen hoppar vi inte över.



Så, cirka tjugo minuters skrivande till innan jag ska borsta tänderna. :)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Författarturné

Alltså. Jag stod och dukade av bordet efter att vi ätit, slog en blick på Kvällsposten som låg på diskbänken, såg en liten rubrik längst ner på förstasidan om att "Liza Marklund var på turné med dropp, sidan 21", och som den bokfreak och författarlover jag är tänkte jag "Åhå, en författare på turné. En svensk författare på turné. Detta måste läsas."

Så efter jag dukat av klart, och efter jag vikt ihop tvätt, läste jag artikeln, som var dagboksformat av Liza Marklund själv från hennes turné i Tyskland. Jag var så spänd på att läsa om en annan författares turné än Meg Cabots (inte för att Meg bloggar dåligt, utan för att svenska författare är ju mer vad jag egentligen ska relatera till... om man nu ska vara smart, alltså), och tyckte det skulle bli skitkul att se hur det gick till på en Liza Marklund-turné.



Vad beskviken jag blev när jag läst klart artikeln! Har aldrig läst om en författare som varit så negativ (i och för sig har jag nog bara läst om Meg Cabots turnéer, men so what)! Visst att hon (Liza Marklund) hade dropp, att hon började må illa, att hon nästan svimmade. Men kunde hon i alla fall inte bli lycklig av att tvåhundra fans stod och sjöng "Happy Birthday" till henne på hennes födelsedag? Eller visa lite entusiasm över att träffa sina fans som älskar hennes böcker? Och så avslutar hon artikeln med att hon i alla fall är tacksam över att hon inte ska till bokmässan i Göteborg i år.

Okej, alla avgudar inte sitt jobb. Men författare väljer man att vara själv. Och, okej då, hon mådde väldigt dåligt.

Men Meg Cabot är way more funny att läsa om. Hon fullkomligt älskar att vara på turné. Hon stod i fem timmar och signade böcker till hängivna fans i Brasilien och klagade hon? Nej, hon freaking loved it! Precis som det ska vara! Lycka! Och Meg ser alltid fram emot sina turnéer och frågar sina fans om vad hon ska ha på sig, och vilka affärer hon måste besöka i staden. Så ska det låta.



Älska boken som snart är utläst :) <3 Vet du vad jag ska göra nu? Skriva. För jag vill bli författare. Och om jag någonsin kommer bli det kommer jag inte klaga över någon turné. Bara älska det.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Lovely weather

Hello! :) Har varit en härlig helg med Elin och mitt flummeliflummande. xD <3 I fredags var alla BF-ettor från Vipan på Knivsåsen och hade samarbetsövningar (skrev jag det i mitt förra inlägg?). Var skitkul faktiskt :D Och det var ju inte fel att vädret var på topp heller. Precis som idag. 
 
Så därför har jag först tänkte läsa igenom vad jag skrivit på min "lilla" berättelse (känns som det behövs changas mycket) och sedan ska jag ut i det härliga vädret och jogga en runda, för på torsdag är det Vipanloppet på åtta kilometer, och jag kommer mer eller mindre dö.

Ha det bra !

Kramar / Josse ;)

TRÖTT!

Gick inte att skriva idag. Trött som fasen, kan bero på det. Och tankar på annat. Så-freaking-klart! Somnade ett igår natt och gick upp halv sex. Jaja, sånt som händer. Inte bra för min lilla kropp eller hjärna. Och så kunde jag ju inte skriva - gud! Men tror det är dags att släppa detta jag skriver på just nu lite... Hmm... får se hur det går.

Imorgon blir det till Dalby med alla BF-ettor och ha sammarbetsövningar :) Ska väl ändå blir ganska kul :) Och så slutar vi tidigt, och efter vi slutat tänker jag köpa ny dagbok och på kvällen kommer Elin till mig :D

Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)


Gud, hur har jag blivit?

Kan inte min verklighet vara som Mia Thermopolis? Hennes verklighet i 'Kär?' (tredje boken i serien) i alla fall? Då hade jag varit världens lyckligaste människa. MEN nu är jag ju inte en karaktär styrd av Meg Cabots fantasi (sadly, för annars hade jag fått my happy ending), så verkligheten ser lite annorlunda ut. Bara lite... Okej då, slutet är väääldigt annorlunda. Och det suger!



Orkar snart inte med mig själv i detta freakade tillståndet. Än så länge är det väl på topp (way too much!!!!!), men det kommer troligtvis komma en dag jag bryter ihop. Puh. Ja. Mina så kallade problem är så små - JAG VET! Men vad fan! I hate this freaking part!

Vet du vad jag tänker göra nu? Nej, inte vad jag borde göra, vilket givetvis är lite läxor (men läxan är till tisdag, så det är rättså lugnt), utan vad jag tänker göra. Skriva. Jag tänker skriva. Vet du varför? Just det - när man skriver kan man styra över karaktärens liv. Man kan skapa lite problem på vägen, men sen fixa så att allt löser sig till sist. Tyvärr funkar det inte likadant med mitt liv.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Plugg

Oj, oj, oj vad jag inte kunde ta tag i mig själv och plugga ikväll. Behöver ta mig samman! För helvete (inte för att jag svär på bloggen i vanliga fall, men nu är det faktsikt nödvändig). Prov imorgon och CONCENTRATE för TUSAN!

Nu behöver jag egentligen lägga mig och sova (upp halv sex imorgon), men jag tänker lägga mig och skriva dagbok för det behöver jag ännu mer.

Ha det bra, och sov gott !

Kramar / Josse ;)

Skriva

Just det. Jag skulle sluta med sånt trams jag laddade upp nyss.

Kan berätta att på engelskan idag fick vi en uppgift att skriva om ungdomar i filmer, böcker eller låtar. Helst om två böcker/filmer/låtar så att vi kunde jämföra dem. Gissa vad jag skrev om? Ungdomar? Filmer, böcker eller låtar? Hmm... Meg Cabot-books kanske? ;) Of course! "A princess diaries" and "How to be popular".

Meg Cabot är i Brasilien och blir loved ny all her fans. <3

Ska skita i bilddagboken hädanefter (hrm... undra hur bra det kommer gå), och istället skriva. Skriva och skriva och skriva.

Visit www.unicef.se by the way!

Man in the mirror älskar vi också!

Ha det bra och sov gott ! :)

Kramar / Josse ;)

Breath slow



Can't forget to breath slow
Count from one to ten
With my eyes closed


!!!!

Världen är orättvis. Världen är så sjukt jävla orättvis!


Många vokaaaaler i daaagens blogginlägg!!!!!! :D

Waaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Men hej gott fooooolk! Har freakat hela dagen, men bara på min lilla upprymda insida. Pallar inte. Jag pallar faktsikt inte. Men ändå. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! På detta! xD

Nu så ska jag... jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska lyssna på musik. Och sen ska jag ta tag i matten (men hallå, vem kan koncentrera sig på matte these days?) Och efter jag har varit duktigt om gjort matteeeeeeeeeeen, så ska jag skrivar dagbooook <3 För det har jag behövt ända sedan tjugo över sju i morse!

Ha det så braaaa!!!!! :D :D :D

Kramar / Josseeeee!!!!! :D


Need to sleep

Ytterliggare en helg där man var uppe för länge. HEMSKT! Måste somna innan halv fem på morgonen för tusan! Vi är helt freakade xD Men kul hade jag med Elin och Patrik som alltid :D

Nu har jag fortfarande hosta som tusan (tappade rösten idag medan Patrik squeezade en kudde i huvudet på mig, OCH JAG KUNDE INTE SÄGA ATT HAN SKULLE SLUTA! Vadå störigt?), men tänker ändå vara med på idrotten imorgon eftersom halva lektionen ändå är teori. Hur det blir med träning på kvällen får vi se.

Dags att sova nu kanske? Ska ju upp halv sex. Ja, men jag tycker det är skitkul att sätta alarm på 05.30. Absolut. I freaking love it. NOT!

Breath slow är en sjukt bra låt i alla fall!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Bäst hittills

Hejsan! :) Nu har man nästan gjort klart läxan också. Ska på funktionärskurs imorgon (skrev jag det innan?) och upp klockan sju, så kanske borde lägga mig nu då?

Men innan dess WATCH THIS! Allvarligt alltså, ni måste klicka! xD Så jädra bäst! :D

Ha det bra !

Kram / Josse ;)


KLÅDA!

Nyss kammade jag benen... Ja, lika bra att kamma där. Man har ju hår där också (okej, inte egentligen om man är tjej, bara om de är lite orakade. Som min inte var för den delen)!

Okej då, anledningen till att jag "kammade" var att det kliade satan på benen! Fy fasen för vissa sorters strumpor alltså! Värsta freaking klådan! Och nej, jag har inga naglar (sorgligt nog) och nej, jag lägger inte pengar på lösnaglar (smart nog), så jag var tvungen att ta något... vasst.

Det gjorde inte ont, vill jag bara påstå. Mina ben mådde väldigt bra av att bli kliade. xD

Nu ska jag äta, sen ska jag... ja du. Vad händer klockan åtta ikväll? :O

IDOOOOL!!!!!!!!!! :D :D :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

We love music

Blir helt knäppt haaappyyyy av all music :D
Säger bara att E.M.D. har väldigt good songs om man gillar lite pojkbands-stil. ;)
Och Taylor Swift är ju så sjukligt good :)

Vet inte varför jag börjat lyssna på sådan kind of music helt plötsligt. Men jag blir ju glad av den. Och det är det enda som betyder något. Eller hur?

Imorgon är det skola. Sovmorgon till halv åtta, men borde lägga mig och sova nu. Ska bli kul att träffa folk efter att bara ha träffat familjen i tre dagar (plus söta barn och Bodil idag. Älskar er <3). :)

Åh, på tal om musik: ROBIN BENGTSSON VAR JU MED I ÅR IGEN FÖR TUSAN! xD När kommer hans platta då? Hallå? Vart tar allt bra folk vägen?

Ha det bäst and sleep well !

Kramar / Josse ;)

Idoool <3

Oj, oj, oj! Tittade lite på Idol 2008 audition DVD imorse när jag åt frukost. Gud, vilka moments i Idol man har glömt då!

Typ hur jäkla söt Robin Bengtsson är. Och hur bra han var på sin första audition! Love på det :D <3

Och ska jag bara säga att jag tyckte inte om Anna Bergendahl när hon var med i Idol. Gud vilken dålig smak jag måste ha haft! Hon är ju helt freaking underbar! När hon sjunger Have a heart. Gud alltså. Det är inte klokt så bra hon är! Vad gör tjejen nu? Spela in en platta lagom till min födelsedag någon?

Nu har mamma och pappa kommit hem från föräldrarmötet, så nu ska vi looka Idol som de spelat in :)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Tionde september

Idag: är jag ledig, och har haft väldigt ont i huvudet, har skrivit ett kapitel och lyssnat på underbara Anna som jag skriver om senare.

Idag, för ett år sedan: gick jag hem från Agardh för att jag mådde skit. Inte skit för att jag trodde att jag hade svininfluensa (som inte ens var uppfunnet då), utan skit för att... blä på det bara.


Idag, för två år sedan: drog jag ut en framtand, fick gummiband så att mina tänder skulle sära på sig, vilket var början till min tandställning.

Idag, för tre år sedan: kom jag hem från Rhodos, och hade haft den bästa veckan på året. Greece <3

Idag, för fyra år sedan: spelade vi träninsmatch mot LUGI. Vi förlorade med 22-17, men jag tyckte det var bra, och det var det. För LUGI var så sjukt duktiga, och är säkert fortfarande! :P


(Datumet stämmer inte!)



Nu ska jag koka en kopp te. Och te har jag varit lika beroende av den tionde september i alla år ;P

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Se upp för dårarna

Haha, fy faaan vad jag älskar Se upp för dårarna! Så sjukt bra är den! :D
"Alltid lika serious."

Love it :D <3

Idol om tjugo minuter :) Bäst som tusan!

Ha det bra !

Kram / Josse ;)

Vill höra sången

Hur var då Idol igår?

Ja, jag är så disträ så jag missade givetvis första kvarten (vadå typiskt mig?). Men resten av programmet var najs, förutom att... varför visar de bara när juryn skickar vidare eller sågar de som sjunger? Man tittar ju för att se folk sjunga! Inte för att höra juryn hela tiden!

Men, men, jag ska inte klaga.

Klockan nio ikväll så smäller det igen. Och denna gången ska jag inte missa första kvarten! Nu tänker jag skriva lite :) Nära slutet på denna "berättelse" nu. Känns riktigt härligt, trots att den är svag som tusan på vissa places ;)

Ha det bäst !

Kram på er / Josse ;)


Idol ikväll

Ikväll är det dags för det bästa tv-programmet ever att börja sändas igen. :D



Ja, ikväll är det dags för första Idol-audition att visas :D

Så nu kommer en liten lista:

  • Bästa idolvinnaren: Daniel, Agnes, Marcus, Marie eller Kevin?
    Kevin får det nog bli där :)
  • Bästa vinnarlåten: Alla är fina, men gillar nog Agnes Right here, right now och Marie Picasos This moment mest. :)
  • Bästa idoltvåan: Darin, Sebastian, Erik, Amanda eller Alice?
    Alice är bra. Men Erik är så sjukt härlig. :) So Erik it is.
  • Roligaste idoltemat: ABBA-temat var sjukt kul ifjol!
  • Snyggaste idoldeltagaren: Danny of course ;)
  • Bästa jurydeltagare: Daniel var härlig, men Anders Bagge gillar vi också.
  • Mest söndertittade året av mig (på DVD alltså): Idol 2005

Nu får vi se vem som blir favorit i år :)

Ha det bäst !

Idol-kramar / Josse ;)


<3

Jag älskar min familj.

Jag älskar min familj så himla mycket. Ni är bäst <3

Kram / Josse ;)

Klarar mig!

Jag kommer överleva. Jag kommer absolut överleva. Frågan är bara hur. Men det löser vi ;)

För imorgon börjar Idol. Och jag kan skriva. Och skriva och skriva och skriva. Och sen kan jag skriva lite till.
Då kan jag nog överleva.

Kram / Josse

Shoppingen igår

Jaha, skulle jag lista vad jag köpte?

En kofta (dålig bild I know):



En bh:



Ett par skor:



En scarfs:



Och sist men inte minst:



CHASING HARRY WINSTON! :D

Ingen Meg Cabot bok this time ;P

TACK MAMMA FÖR ALLT! <3

Ha det bäst, nu ska jag nog lägga mig (känner mig lite sjuklig :/ )

Kramar / Josse ;)

Jädra hals

Jag fick ändå några plagg med mig hem :) Lista (och bilder om jag orkar) kommer senare ikväll.

Efter jag pluggat kommer listan. Först sex sidor Arbetssätt och Lära (kunna tills imorgon. Puh!) och sedan lite engelsk grammatik.

Egentligen hade jag tänkt träna ikväll, och var så jädra sugen på att träna, men nej. Då ska jag såklart få ont i halsen och börja känna mig febrig igen. Suck! Men på onsdag då jäklar. Valkarna needs to disappear. ;P

Efter läxan ska jag väl skriva här, om datorn inte är upptagen av min Fifa-beroende lillebror. Sen ska jag göra ett collage med bilder på saker från de söte (ettorna). För jag saknar dem. Som f*n! Och på torsdag är jag ledig, men jag ska inte dit. För de behöver vänja sig vid att jag inte kommer vara där.

Vad gör jag om de glömmer mig?

"Jag har fått freaking ont i halsen, men hade tänkt träna ikväll. Ska jag träna?"

"Nej. Du ska vara hemma och dricka te. :)"

Hihi, japps det ska jag ;) Dricka te och plugga.

Ha det bra gott folk !

Kramar / Josse


Shopping without money

Hejsan på er! :)
Idag ska troligtvis jag och min kära mor åka till Nova (trots att jag är helpank sånär som på femtio spänn som jag är skyldig Elin, så ja. Jag ÄR verkligen helpank).

Nu ska jag lista lite ego-saker jag skulle vilja köpa:

  • Jacka - I need it! Och snygg ska den vara.
  • Jeans... men det hoppar vi nu.
  • En svart "kofta".
  • En typ... cardigan, eller någon stickad, lång tjocktröja.
  • DEN ROSA TUNIKA PÅ GINA SOM JAG BLEV KÄR I! <3
  • Klackskor! Love, love, love.
  • Vanliga skor med liten låg klack som man kan ha till vardags.

Plus lite smink. Och böcker behöver jag väl inte ens lista. Alla böcker jag vill ha (det vill säga alla Meg Cabot böckerna på engelska) finns ändå bara att köpa över nätet.
Nu ska jag duscha.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Zlatan!

WE FREAKIN LOVE ZLATAN RIGHT NOW!!!!! :D
Wohooo! :D

Och strömmen gick hos oss nyss. Hm. Inte alls störigt.

Men det var värre än så. Det var mycket värre än så.

Ha det bra !

Kram / Josse ;)

Tidiga morgnar

Har varit sjukligt trött hela dan! Provet kändes faktikst bra. Fick lite panik när jag läste första frågan och inte fattade xD Men min lärare förklarade, så sen gick det väl ganska bra. På måndag får vi se hur det gick :)

I morse gick jag upp tidigt - tio i sex. Men jag och Jessica kom för sent till vår lektion som börjar 8.20 för andra gången, så nu tvingas vi ta bussen som går 7.05 och jag tvingas gå upp tio minuter tidigare tre dagar i veckan.

Nej, det är faktiskt inte ett dugg synd om mig. ;) Jag borde bara bli smart nog och lära mig lägga mig och sova tidigare. Som nu, typ. För att jag ska få åtta timmars sömn. Hm... kommer aldrig hända de dagar jag börjar 8.20 tyvärr.

Men imorgon så börjar vi 10.15 och tar bussen 8.50 så då kan man i alla fall sova till tjugo i åtta :) Det blir najs.

Och imorgon kväll är deeet... Just det: JÄGERS! :D We love it ;P (Även om jag kommer vara helt slut!)

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)

Ps. Skrev äntligen ikväll. Underbart kul, även om det inte gick prima. <3

Prov plus tvåor

Hemma klockan sex idag, och kommer bli så varje onsdag. Efter det var det plugg, plugg, plugg!

Men najs dag i skolan i alla fall :) Imorgon blir det prov. Hoppas på det bästa.

Ska bara säga att ja, jag var och hälsade på tvåorna idag (känns fortfarande konstigt att de går i tvåan) och gud så underbara. De för mig så lycklig! <3

Men nu säger mamma att jag ska lägga mig och sova för att jag ska upp halv sex imorgon plus att jag har prov och behöver vara pigg då.

Godnight my dear friends!

Kram / Josse ;)

Saknad

Igår så var jag lite deppig på allting. Eller nej. Jag var inte deppig på allt. Inte egentligen. Men när jag deppar över en liten sak (kärlek? Har någon hört det ordet någon gång? Nej, vilken tur. För det ställer baara till med besvär. Okej, nej, det gör det väl inte, men... Varför blir mina parenteser alltid så långa? Sluta skriva nu och fortsätt meningen!) så blir jag deppig över det mesta.

Meen, ortroligt nog var jag på ovanligt gott humör i morse. Kan bero på att det var varmt och härligt, och det betydde att jag kunde vara rosa idag. :D



Nu har jag precis pluggat in femton sidor till ett prov, men det är inget intressant för er att veta, så... istället berättar jag att idag på lektionen (Arbetssätt och Lärande - BF-ämne) tänkte jag vad mycket jag lärt mig av mitt år på Älvdal när jag jobbade där. Och hur mycket jag saknar ettorna (tvåorna).

Och idag kom mamma hem och hade pratat med en som jobbar där (på skolan) som sa att klassen längtade jätte-jätte-mycket efter mig och att min handledare (min lågstadielärare) saknade mig jättemycket.


Seriöst. Jag älskar dem. Och fy fan vad jag saknar dem! Ska hälsa på en ministund imorgon. Längtar :) <3

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

RSS 2.0