Catch my breath <3




Beats so hard
And makes it hard
To cath my breath


Gosh, så löljig man kan vara!


Freak out på prov

Okeeey, I'm a freaking freak. And that's great. I guess.

I alla fall så skulle jag behövt plugga inför provet på torsdag. Men orkat man läsa om hur man lär sig bätter och om olika sorters minne när man är förkyld och bara vill sova? Skulle inte tro det. Men nu panikar jag över att jag inte kommer lär mig allt till torsdag.

Ja, klart jag älskar prov (inte alls ironisk...).

Försöker skriva, men det går väl inte så prima. Har varit ifrån det lääänge. Och det suger. Då kommer man helt av det. Men, men. Man kan inte glassa runt hela livet och sluta skolan/praktiken klockan tre, och sen vara läxfri och kunna göra vad man vill (översatt skriva för det mesta).

Welcome to the real world, my dear!

Sov så gott när ni ska sov :)

Kram / Josse ;)

Hemma...

Var bara på en lektion i skolan idag (en lektion som är två timmar och trettiofem minuter lång...). Resten var håla, och idrott, och idrotten kunde jag inte vara med på eftersom jag är freakat förkyld.

Och jag är ett freak i övrigt också. Pallar inte...

Nu ska jag skriva klart min inlämning till Arbetssät och Lärande, och skicka till Jessica. Kanske inte kan gå i skolan imorgon. :/

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Förkyld på riktigt!

Seriöst. Jag känner mig jättefebrig. Och är förkyld som tusan. Och jag hostar. Men det värker inte i mina muskler (än). Alltså har jag inte svininfluensa (än). Och nu ska jag sluta larva mig, men även om det bara är vanlig feber och förkylning vill jag inte vara hemma imorgon!

Och vi har prov i Arbetssätt och Lärande på torsdag, så det blir plugga satan i veckan. :P


Min bror som snodde boken för mig när jag pluggade :O :P



Helgen har inte varit det minsta lugn heller. Var med Alle (wiiiii!!!!) i fredags! Skitkul! :D Love it! :D <3 Och squeeze med Elin igår till idag! Love it too! :D <3

Nu tänker jag se om jag kan skriva lite grann. Har inte skrivit på evigheter.
Och då menar jag evigheter.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Svininfluensa...

It feels pretty good i skolan faktiskt! :D
Imorgon slutar vi tidigt - halv tolv, eftersom vår engelsklärare är sjuk. Var synd om henne idag. :(

Och när vi ändå snackar om sjukdomar - DET SÄGS ATT EN ELEV PÅ VIPAN FÅTT SVININFLUENSAN! Nej, men jag freakar inte alls över att jag känner mig febrig. Vilket antagligen bara beror på att jag känner mig trött (att jag är febrig), men ändå! Man vet ju aldrig!

Har precis skrivit en inlämning om en film vi såg på "Arbetssätt och lärande", igår. Väääldigt drygt, och ska ändras några gånger såklart. ;P

Nu ska jag nog lägga mig (kanske inte...) så att jag inte ska freaka över att jag kanske har svininfluensan.

Men första symtomen är vanlig förkylning och feber? Right?

Ha det bra, och tvätta händerna ofta!

Kramar / Josse the pig

Trött!

Another day! Och jag är trött!

Därför har jag tänkt lägga mig och läsa eller skriva sova, för det är vad man gör när man är trött helt enkelt. Eller tja, om man inte heter Josefin och är världens freak av Meg Cabot och beroende av att skriva i sin dagbok så ofta som möjligt, vilket inte blir alls ofta nu när jag har läxor igen.



Imorgon börjar jag i alla fall tio över tolv. Tar bussen 10.50, så det blir sovmorgon! :)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)



Saknar mina ettor (tvåor) så det gör ont <3


Dagens...

Detta var längesedan, men here we go again:

Dagens klädsel: Svart vit, mönstrig tröja från Gina Tricot (inköptes igår)
                                Svart, tjocktröja (utan luva) - H&M
                                Mörkblå, tighta jeans - Gina Tricot
                                Vita "ballerina"-skor
Dagens jobbigaste: Upp tjugo i sex... bara att vänja sig
Dagens godaste: Te!
Dagens sämsta: Pendla! Suger verkligen!
Dagens bästa: Att inte gå på Agardh! Utan på Vipan! Och gå BF! :D

Känns lite ringrostig, men men...

Kram / Josse ;)

Skola och helg

Hur känns de tre första dagarn i skolan då?

Väldigt bra faktikst! :D Känns som att BF är tusen gånger bättre än samhälle. Och okej, vi fick läxa redan i fredags (andra dagen) men jag orkar inte bry mig om saker som kan vara dåliga när resten går bra. :)

Nu i helgen när man träffade Elin i Lund i fredags så kändes det ju som lov igen! Krängde på Espresso House IGEN! xD


Choclate
Gooott!!!! :D


Hallon/Granatäpple



Mums på detta! Och mätt!


Dagen efter träffades vi igen och stack till Patrik, och sen stack vi tre till Elin och stackars lilla mig tvingades titta på Terminator 3. Jävla film! xD Och förlåt my dear friends för att jag var lite (eller mycket) kinkig!

Nu har man gjort sin engelskläxa, och läst sex sidor läxa i Arbetssätt och lära. :P

Ha det bra !

Kram / Josse ;)

Nervös?

Förlåt för mitt förra utbrott. Förlåt särskilt till en person. Men man skämtar inte om krig. Du vet inte ens vad min freaking dream är (eller en av mina drömmar) så att ta krig på skämt? Glöm att jag inte skulle bry mig om det va! Men okej, förlåt för att jag överreagerade, men sån är jag.

Okej, nog om det. Imorgon börjar jag ettan once again. ;) Och fy faaan vad jag saknar 1c (1c = ettor som sjuåringar, inte sextonåringar). Var på skolan idag och tur att där bara var tre ungar! Annars hade jag gråtit sönder av saknad när jag kom hem. Vill ha en studiedag nu så att jag kan hälsa på dem!

Hur känns det annars då? Nervöst? Det är alltid nervöst att börja om. Men som vanligt går jag och tänker "Nähä, men jag kommer nog inte blir nervös." När jag egentligen känner mig själv och vet att jag blir nervös i den sekunden jag inser att WHAT THE FUCK imorgon börjar jag ettan! Och tittar upp busstider, och lagar min väska kvällen innan, då inser mina nerver att oj, vi ska visst reagera. Josse ska börja ettan!

Tack kära små nerver. Jag är dödsnervös för att jag ska komma för sent, och för annat som hör till. Att allt ska gå så fel som det gjorde ifjol...

Men, men... nu är det väl dags att sova (översatt läsa) för jag ska upp kvart i sex. Ja, men jag kommer absolut orka springa efter skolan imorgon som jag planerat... NOT!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Vissa människor är så fucking egotrippade!

Jävla fucking värld vi lever i. Man skämtar inte om bomber. Man skämtar inte om krig. Hur mycket fotbollsfan man än är så skämtar man inte om att bomba en annan stad, även om man råkar hata det laget så jävla mycket så att man skriver att det vore bättre att släppa en atombomb över Manchester och sluta bomba Irak. Man fucking gör inte det!

Jag hatar svart humor! Jag hatar hatar hatar svart humor! De som tycker det är kul eller skämtar om det har jävligt stora problem. Ingen medkänsla. Ingen sympati. Inget, fucking, ting!

Okej, jag fattar att vissa tycker att jag överreagerar, men tänk om du hade varit en människa i Irak som fick se dina föräldrar skjutas ihjäl mitt framför ögonen på dig, som fick se hela stan flyga i luften, som fick se sönderbombade kroppar av blod och inälvor flyga runt omkring dig.

Hade du då tyckt det var kul att någon sa att man skulle släppa en atombomb över en annan stad, så att andra människor skulle få lida lika mycket som dig? Skulle fucking inte tro det!

Ha det bra !

Och tänk gärna på hur du för fram ditt budskap!*

Kram / Josse



*Visst att man på ytan menar att man inte gillar fotbollslaget, men att skriva "Don't bomb Iraq. Nuke Manchester", känns som en jäkligt oytlig (skiter i om ordet inte exsiterar. Just nu gör det det) sak skriva!

Kräftskiva soon to be

Det blev en del inköpt igår :) Har dock inte hunnit ta kort på kläderna ännu, men de kommer väl någon dag snart.

Åt i alla fall mumsig mat, nåde på Nova och senare en liten fika på Espresso Hous. Mums, mums (bilder från det kommer även senare).
 
Om en timme kommer Felicia och Elin, och så blir det kärftskiva! ;) Så nu är det snart dags att göra sig i ordning, och göra i ordning maten.



Ha det bäst !

Många krama / Josse ;)



Have you ever loved somebody so much
It makes you cry?
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night?
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right?
Have you ever?

I freaking have!

Att köpa ...

        Lista över vad jag behöver köpa imorgon:

  • Jeans!!! (Har bara ett par, och på de är där ett par fläckar som inte går bort)
  • Någon "tjock"tröja
  • Någon tunika som man kan ha till vardags
  • Eller klänning som man kan ha till vardags...
  • Lite smink (vågar inte lista allt... ögonbrynspenna, läppglans, eyeliner och lite annat)
  • Och böcker såklart, men nej, Akdademibokhandelns utbud är inte så bra längre ...

Får se om det blir Nova eller Lund, Lund ;)

Godnatt! 
 
Kram / Josse ;)



Idag och imorgon

Hejsan alla där ute!

Det blev en lugn sege-dag. Började titta på The holiday till frukost.



Den filmen är ju bara så lovely!

Sen blev det skriva lite grann, läsa Meg's nya blogginlägg och checka vad lite böcker på Bokus kostar. Har bestämt mig för att läsa Harry Potter böckerna nu. Liksom, seriöst. It's a shame att inte en boktok som jag har läst JK. Rowlings böcker!

Imorgon blir det shopping i Lund med underbaraste Elin :D



Ha det bra !

Kramar / Josse ;)

Lugn dag (?)

Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt, dricka te (för titta på vädret - it sucks!), och skriva. Borde spring, I know. Och jag kanske tänker göra det senare...

Nu ska jag ta något att käka, och efter det skriva <3



Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Man in the mirror

Okej, seriöst lyssna på denna låten:

Man in the mirror!

Seriöst. När jag är arton, då jävlar.

Ha det bra !

Kram / Josse ;)

Fiske plus intervju

Dålig update? Nej, tänkte väl det! Igår var jag ute och fiskade med mina underbara friends, Patrik, Elin och Hero (!). :)



Patrik fick en gädda (som lossnade) och två aborrar, och Hero fick en liten fisk som enligt killarna inte var värd att kalla fisk, men visst. :P



Och ja, jag skulle inte gärna vilja säga detta, men vi var tvungna att döda en liten stackars firre som vi inte fick kroken ur. Aj, aj, aj, gör ont i mitt lilla vegetarian-hjärta. (Inte för att jag är vegetarian, men hade varit om jag hade fått för mina föräldrar!)



Och nu kom jag nyss hem från en intervju med Skånskan according to skrivarkursen i våras :) Jag, Tomas (som höll i kursen) och en annan tjej som medverkade i kursen. Trevligt var det. :)

Ha det bra !

Många kramar / Josse ;)

Ett hjärta av guld



Ett hjärta av guld,
ett hjärta som brinner.
Ett hjärta som bankar,
som aldrig försvinner

Ett hjärta av kärlek,
ett hjärta av sår.
Ett hjärta som hjälper,
ett hjärta som slår.

Slår för det goda,
slår för allt gott.
Slår för andra människor,
och hur bra de kunde mått.

Helgen

Har varit en helt underbar helg! :D Anja och Elin - ni är så lovely! <3



Nu så sitter jag här och har tittat igenom allas bilddagböcker jag inte orkat kolla innan, och nu ska jag äntligen, äntligen skriva. Först läsa igenom allt jag skrivit. :)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Sommar in Sweden

Okej, borde inte sitta vid en dator när det är över tjugo grader varmt utomhus.

Ska ha lite friends här ikväll, så nu ska jag städa ovanvåningen, sen handla mat (plus dagbok - i stoort behov av det!) sen laga mat så att jag inte behöver stressa med det en timme innan de kommer. Och gissa vad som händer sen?



Nej, tyvärr inte stranden, eftersom mamma och pappa inte är hemma idag. Men sola, sola, sola ute på gräsmattan!
I like! ;)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Fotboll!!!!!!!

Okej I'm gonna make a list för jag ska nämligen skriva om fotboll (har fått order om det ^^).

Lista över varför man tittar på fotboll:

5. Snygg kille? Var, var, var?
4. Snygg kille?
3. Yummi, Ronaldo springer med sina muskler!
2. Jaha, skulle jag titta på bollen...
1. Men... Ronaldo var ju mycket snyggare än den där leriga bollen!

Okej, nej, så här då:

Lista över varför man tittar på fotboll 2:

5. Snygg kille?
4. Okej... bollen rullar, de passar och .... jaha?
3. Ronaldo är het
2. Måååål! And seriously, jag gillar när det blir mål (synd bara att Ronaldo inte får ta av sig tröjan...)
1. Matchen är slut... jaha? Nittio minuter av vadå!? Nöje? Hmm.....

Nej, okej Josse, sluta, inga killar med denna gång!

Lista över varför man tittar på fotboll 3:

5. Man är ett freak och målar sig med Sverigeflaggor i fejset (älska EM och VM!)
4. Man hejar, hejar, hejar på Sverige!
3. Man blir ÖVERLYCKLIG när det blir mål!
2. ...
1. Man vill ändå hellre titta på Portugals matcher än Sveriges (Ronaldo...!)

Okej, jag är värdelös på att titta på fotboll.

Ha det bäst!

Kram / Josse the CR - lover ;)

Älskar dig

Okej. Jag skiter i vad folk säger. Detta är min blogg. Jag bestämmer över min blogg, och just nu vill jag skriva om en människa som jag älskar mest.

Meg Cabot. Underbara, Meggin Cabot, jag älskar dig så det kommer tårar i mina överkänsliga ögon. Depp, depp, depp, tar "Tiara och Dr Martens" (En prinsessas dagbok ett), skiter i att jag egentligen läser "Akut uppdatering av hångelskalan". Behöver Mia. Låter som ett freak, men det är sant, det hjälper.



Satte mig på en filt ute i gräset, hoppade över de tio första sidorna (som jag har läst ungefär hundra gånger för att veta hur jag själv bäst börjar en bok) och läste. Läste och läste och läste. Och skrattade, och delade Mias problem, och Meg Cabot du är bäst!

Och när jag tog en paus för att prata med Johannes, och när jag tittade tillbaka och skulle öppna boken såg jag. Såg jag detta:



Och då blev jag bara. Oh my God, jag har träffat Meg Cabot. Jag har träffat Meg Cabot men jag sa inte hur mycket jag älskade henne. Sa inte ens att hennes böcker är bäst. Sa inte att hon gör mitt liv till mitt och att hennes böcker muntrar upp.

Deppig dag = läs Megs böcker! Hundra sidor Mia = bättre feeling i magen <3

Älskar mina vänner, det är inte det, jag älskar er verkligen!

Men Meg Cabot är Meg Cabot. Och jag älskar henne! <3

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

Stress and Meg

Igår stressade jag sönder. Seriosly, jag har aldrig någonsin varit så stressad! 
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade en deadline till en novell (novell och novell, kunde nästan ha blivit en bok, eller nej, men en "mellanbok", om man är som Meg vill säga):


50 sidor lång (still so damn good <3)


I alla fall. Min deadlinade (väldigt svengelkst ord, mhm) novell började jag skriva i fredags och den skulle vara färdig igår. Blev den färdig? Tja... det åskade ju (nej verkligen, bara från sju till tolv på förmiddagen), så stackars lilla mig som gick upp klockan nio (ja, det är tidigt när det är sommarlov!!!!) kunde ändå inte sätta sig vid datorn, så jag fick vänta tills efter tolv med att börja skriva (fem skulle vi köra hemifrån, och jag skulle hinna sminka mig, fixa mig, och duscha, och novellen skulle vara klar tills dess).

När jag öppnade dokumentet hade jag skrivit cirka arton sidor (novellen blev 35 sidor). Så ja, jag bara skrev och skrev och skrev.

Jag han inte ens gå ner och koka en kopp te så stressad jag var! Sjukt! Helt jädra sjukt!



Sen äter jag lunch, två timmar av dyrbart skrivande går bort, och när jag kommer hem, halv fyra (!!!!!!) så duschar jag, sätter mig vid datorn, och skriver satan.
 
Just det, sen skulle skiten (okej det är ingen skit, men ändå) skrivas ut också. Då började mitt minne ropa att, just det, den svarta patronen är slut. Börjar skriva ut... det går bra... det går bra... det. Stannar. Oh, pust, lättnad. Den tar visst uppehåll efter varje kapitel. Går ner och stryker kläderna, plattar mitt hår (men ser fortfarande ut som värsta nörden, hrm, som om jag inte var en nörd redan) skrivaren funkar, skrivaren funkar, bläcket är kvar, bläcket är kvar, bläcket... tar slut.

OH MY FUCKING GOD! Det är inte sant! Det är inte sant! Två sidor kvar och så tar bläcket slut.
 Pappa hade en ny patron (thank God), men den vara också på väg att ta slut, så det blev randigt och gick knappt att tyda.

Allt mitt freakde work till nothing. Okej, jo till något, en present. En present, en novell med två (nästan) oläsliga sidor.

SUCK! Nu läser jag lovely Megs blogginlägg som jag har missat när jag var på semester/när vårt internet inte funkade.

Vet du vad? Hon har också deadlines (är det sant? Hon är ju bara en professionell författare som har gett ut mer än femtiofem böcker):



Vill, vill, vill också <3

Nu ska jag dra och käka med släkten :)

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)



31 juli, the day of the year

Seriously. Det finns en Meg Cabot-day. Den 31 juli!

I love that day från och med nu! <3


(Ja, jag vill ha Airhead! <3)


Har inte läst hennes sju (!!!!!!!) blogginlägg sedan jag kom hem från Greece. Ska göra det imorgon eller när jag har tid, vilket jag inte har nu. Egentligen har jag inte tid att skriva här nu heller, eftersom jag skriver skriver (novell) och har en deadline! Lite smått panik, men det ska nog gå bra. ;)

Ha det bäst!

Tusen kramar / Josse ;)

RSS 2.0