Klago-inlägg

Eftersom jag är på sär-humör och egentligen borde sova, eller i alla fall göra min engelska grammatik som jag och Evelyn ska ha förhör på imorgon, men inte kan sova (öh... har du ens försökt!? Nej, tyst då) så tänker jag berätta vad jag stör mig på just nu:

Folk som missbrukar kärlek.

Mm, just det. Squeeze it att ni "älskar flera personer samtidigt". Och "ååh, jag älskar den och den, men jag älskar den och den också". Okej. Man kan vara kär i flera personer samtidigt. Men att man ÄLSKAR flera personer samtidigt? Äh, det där vet jag inte om jag tror på. Gillar - okej. Älskar - KÄNN EFTER VAD DU KÄNNER INNAN DU ANVÄNDER ORDET!

Okej, något mer jag stör mig på? Att vi ska ha beeptest imorgon? Check. Att jag inte gjort min läxa (jag har faktiskt läst igenom det, så jag kan det nästan)? Check. Att jag troligtvis inte hinner träna imorgon? Check. Att jag sitter och skriver här istället för att lägga mig? Check. Att det är lågt batteri på min dator och att jag inte orkar hämta sladden? Check. Något annat som inte är passande att erkänna här, utan som jag överlämnar till min dagbok? Check.

I och för sig är det bra att batteriet är lågt. Det betyder att jag kan lägga mig när datorn slocknar.

Så, ha det bra !

Kram, kram / Josse ;)


Books :D

Tjohooooo!!!!!!! :D :D :D :D

Jag kommer på RANSOM MY HEART och AIRHEAD i julklapp! :D :D :D :D

 

 



Härligt, härligt, härliiiigt!!!!! :D

Meg Cabot har nytt blogginlägg by the way. ;)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Inte idol i alla fall

Jag tror kvällen igår var bättre än att ha varit i Malmö och tittat på Idol. Ja, tror, eftersom jag inte vet hur det hade varit att vara i Malmö, men ärligt talat ville jag inte vara där när allt kom omkring.

Vänta... Sa jag nyss att jag inte ville vara i Malmö och se Idol? Det ser ut så ja. Hihihihihi!!!!! :D

Varför sitter jag här förresten? Jag ska hjälpa mamma att skära grönsaker till kvällen (jag ska inte ens vara hemma, men hjälper till ändå. Visst är jag duktig? ;) )

It feels like home är en väldigt bra låt by the way :)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Datorkunskap...

Men datorkunskap är ju så kul. Särskilt när hälften av det man gjort förra lektion har försvunnit! Då blir man ju väldigt glad i själen... Eller så blir man kanske inte det.

Eftersom jag betsämt mig för att inte meepa (det vill säga klaga) över allting ska jag vara positiv och därför säga: IDAG ÄR DET FREDAG! :D And that's great! ;)

Idol i Malmö är det också ikväll, vilket det var tänkt att jag skulle på, men min kära pappa var (som vanligt) seg med att beställa biljtetter.

Just det. Inget klagande var det. För kvällen kan ju bli ganska lyckad utan idol också. :)

Nej, nu får jag ta och fråga min datorkunskapslärare om hjälp. För jag är såå sugen på att jobba med Word. Det är det jag har längtat efter heeela veckan ju. Hm... not so much.

Ha det bäst !

Boring-datorkunskaps-kramar / Josse ;)


Första advent

Lista över hur man kan räkna ut att det är första advent på söndag:

5. Ljusstakar och stjänor börjar synas i fönstren.
4. Utomhusbelysning börjar synas överallt.
3. Stjärnor och granpynt (eller vad man nu vill kalla det) börjar synas på gator. Åtminstone i Lund.
2. Om man är smart (eller man kanske inte ens behöver vara smart?) kan man titta i kalendern och därigenom räkna ut att det måste vara första advent denna söndag.

Slutligen den främsta anledningen till att man kan räkna ut att det är första adevent på söndag:

1. Jag skriver en väldigt kreativ lista om hur man kan räkna ut att det är första advent på söndag.




Just nu sitter min bror och tittar på Ensam hemma 2 och VET NI VAD? På hotellet där Kevins familj bor över jul har de en rosa telefon! Ja! Rosa! Jag vill också ha en rosa telefon! (Fast den på hotellet var grisrosa. Det ska inte min vara. Den ska vara gulligt rosa eller skrikrosa, för det är snyggast!)


Bara för att bilden är rosa ;)



Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)


En månad kvar till julafton (klyschig rubrik denna dag!?)

Nu ska jag skriva det alla andra antagligen skriver denna dag varje år - EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON!

Så nu var det skrivet, över till något mycket viktigare som lyder: Vet ni vad jag typ mest av allt önskar mig i julklapp?



Men neej. Ni menar inte att ni också kunde lista ut att det var en bok av Meg Cabot jag ville ha? Eller fölåt. Jag menar av Mia Thermpolis. En bok jag råkar velat ha i en halv evighet (vilket i detta fallet är ett år).

Självklart är det inte bara Ransom my heart jag längtar efter att få läsa. Skulle inte ha något emot att läsa Valentine princess. Eller She went all the way. Eller Airhead. Eller Size 12 is not fat. Men det är en annan femma (eller så är precis samma femma).

När vi ändå snackar jul kan jag berätta att jag åt pepparkakor idag. :D




Med ost på och mjölk till så att jag ökar med finnar i fejset. Väldigt smart av mig, I know. Särskilt nu när min foundation snart är slut!

Annars är livet ganska iiiihhh-igt. :D Vilket menas lyckligt(!), vilket menas great! :D

Ha det bäst!

Många kramar / Josse ;)

 


Helgen...

Wiiho! Ser ut som att jag överlevde helgen ;) Eller fredagen är väl mer rätt att uttrycka det hela.

Och nu måste jag får uttrycka något annat: IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror jag dör. Eller vänta. Nu har jag ju ingen anldening tilll att dö.

Imorgon är det skola. Och nästa helg är det första advent. Herregud vad november har gått fort. Snart ska jag lägga mig. Och Elin. Du är underbar. Glöm inte det. <3

Ha det bäst ! 

Många kramar / Josse ;)
 


Någon frivillig?

Någon som har lust att gräva ett stort hål till mig där jag kan hoppa ner och stanna där mänskligheten slipper se mig igen? Jag vore väldigt tacksam.

Jodå, jag pluggar...


Tagga läxor nu!

  • Ehm... Josefin? Borde du inte göra din läxa?
  • Jo... kanske det...
  • Varför sitter du då här och skriver?
  • Eh... för att plugga är drygt, möjligtvis?
  • Så du vill inte ha bra resultat på matteprovet imorgon?
  • JO!
  • Då så, se till att plugga nu med dig.
  • Men jag kan ju inte koncentera mig!
  • Öh... kan det bero att du har datorn igång?
  • ...
  • Lovade du inte dig själv att inte vara inloggad på msn, inte...
  • JAG ÄR INTE INLOGGAD PÅ MSN!
  • Och inte koncentera dig på sms...
  • JAG SMSAR INTE!
  • Och sen när har du blivit mer koncentrerad på läxor av att lyssna på musik?
  • .......
  • Just det. Så, fortsätt plugga.
  • Med musik?
  • Som får dig att tänka på annat?
  • Men läxor är så trååkigt!
  • Bra inställning du har.
  • Jag vet! Visst har jag, alltid lika positiv! ;) Men seriöst. Vad bryr jag mig om ett mattetal med x och y? Tror du inte jag hellre använder x och y för att till exempel skriva?
    Åh... just det. Positiv var det! TJOHOOOO VAD JAG ÄLSKAR LÄXOR!!!! :D:D:D

Nej, nej jag förde inte alls en konversation med mig själv alldeles nyss för att få mig själv att fatta att jag inte kan göra läxor med musik på, eller med datorn på. Inte alls...
 Dags att uppsöka psykolog någon?


Skola. Är. Drygt.

Innan idag visste jag vad jag skulle skriva här. Nu har jag plötsligt ingen aning.

I alla fall kan jag berätta att jag var i skolan idag, trots att jag verkligen inte kände för att gå dit. Dels eftersom skolan är tråkig (ja, jag vet att vissa inte ens har en skola att gå till och att jag är en bortskämd otacksam unge, men squeeze it! Sådana tankar har jag nog av!) och dels för att jag råkade somna klockan ett i natt.

Okej då, inte endast på grund av att jag skrev dagbok, men delvis...


Min mobil är väldigt jobbig för tillfället. Vanligtvis stänger den av sig fem-tio gånger inom loppet av en dag. Igår kväll stängde den av sig tolv-femton gånger inom loppet av en kvart! Och jag överdriver inte ens.

Nu borde jag göra lite english och lite annan läxa som... som... jag inte... har...? Nej, just det. Därför kan jag skriva ikväll och se om det går bättre än igår. :)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

 


Suck!

Gud vad jag inte orkar vara funktionär längre. Det förstör ju ALLT! Nej, jag är inte alls negativt inställd till allting idag.

Inte. Alls.

Varför känns det som att jag har jättemycket läxor att göra trots att jag inte alls har det? Jag har en bok att läsa på engelskan, en bok att läsa på svenskan och ett matteprov på fredag. Mer är det hittills inte. Så BORT känslan som säger mig att jag borde ägna mig åt läxor istället för att skriva.

Nu tänker jag muntra upp mig själv genom... genom...

...

Att skriva? Men det går ju inte bra. Nej, nu är jag tvungen att säga meep på detta alltså. Skriva kan inte alltid gå bra. Jag har ju inte tittat på det på månader (inte på en månad i alla fall). Konstigt att jag är lite off då? NEJ!

Fast lite glad är jag i alla fall :)

Lite! :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)





Musik

Jag kom på varför jag brukade lyssna så mycket på Avril Lavigne. Många av hennes låter är ilska, ilska, ilska, och eftersom jag alltid var på krigsstigen och hade hyfsat högt temperament passade det mig väldigt bra.

Liksom det råkar göra just nu.



Vill tillbaks till Älvdal! <3

För långt för att läsa

Hemma och är halvsjuk idag. Kommer nog orka gå till skolan imorgon.

Och GUD vad det går dåligt när jag skriver! Kanske lite sent att förklara vad Andreas köpbegär beror på nu, hundranittionde-någonting sidan!

Fast kanske passar det ändå att ha det här? Eller så gör det inte det? Suck. För att veta om det passar eller inte, vet ni vad jag måste gör då? Just det. Läsa igenom alla sidor. Orkar jag det nu? Eh... nej!

Yes, I'm a booklicker. A very big one!




Ha det bäst!

Kramar / Josse ;)

P.S. Klart bilden är från Meg Cabots blogg. D.S. 


Out of money...?

Usch. Ont i kroppen. Har troligtvis med febern att göra, men också att stolen jag sitter på är så himla obekväm. Tyvärr är mitt studiebidrag helt slut, så det hade inte hjälpt att åka till Ikea som jag vill och köpa ny skrivbordsstol och lite ramar.

Och nu är det så här att det snart är jul, vilket betyder att jag ska komma på julklappar att köpa till allt trevligt folk. Där räcker inte min fantasi särskilt långt kan jag ju säga. Däremot är min fantasi väldigt... vad säger man... stor? Bred? Skitsamma, jag har helt enkelt kommit på väldigt mycket jag önskar mig. Som vanligt.



Den listan sparar vi till ett senare tillfälle, för jag orkar inte ta fram mitt block där jag skrivit ner det. Ja, klart jag har skrivit ner min önskelista på ett block. Trodde ni verkligen att jag skulle kunna hålla alla saker i huvudet? ;)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

 


Fem år...

Jag bara kom att tänka på en sak farmor sa till mig en gång. Hon berättade något som hade hänt när hon var liten, jag kommer inte riktigt ihåg vad, men i alla fall så sa hon: "Det hände när jag var liten någon gång. Jag vet inte riktigt hur gammal jag var. Kanske tio - femton år."

Då blev jag helt... jag vet inte. Men tio, femton år... Tio och femton år är alltså ungefär samma ålder för en sextiofem-åring. Fem år av hennes liv när hon var "liten" är ungefär samma tid.

För en sextonåring är fem års tid så himla mycket. När man är tio år hoppar man hopprep, är rädd för att vara ensam hemma (i alla fall var jag det) och lär sig att säga "My name is" på engelska. När man är femton år ska man plötsligt ha någon humm om vad man vill bli när man blir stor för att veta vilket program man ska välja på gymnasiet, och kanske flyttar hemifrån till en internatskola.

Ha det bra !

Kramar / Josse ;)


Kändisar genom åren

Bara för att jag fick lust att skriva in Avril Lavigne i sökfältet på Spotify igårkväll och sitter och lyssnar på henne nu och blev helt nostalgisk när jag kom att tänka på tiden då jag levde för hennes musik tänker jag göra en lista över kändisar som jag har gillat väldigt mycket för mycket under mitt sexton - nästa sjutton - åriga liv.

Lista över kändisar som jag avgudat:

  • Per Gessle - I femman och sexan älskade jag hans musik och Gyllene Tider. Och jag och min bror började hålla på Halmstad i Allsvenskan bara för att han var från Halmstad. Dock har min bror idag övergett mig för att hålla på MFF som alla andra tragiska skåningar som inte håller på Helsingborg.


  • Cristiano Ronaldo - Eftersom denna muskulösa varelse upptäcktes av Josefins ögon EM 2004 (eller något, det är inte lika viktigt. För han hade ju magrutor då också ;P) får han komma här på listan.
    Ja, Ronaldo finns kvar in my little heart. Bevis på det är väl almanackan på min vägg med bara bilder på honom. Hrm.


  • Ola Svensson - Ja... Idol-Ola från Lund som jag grät över för att jag inte fick beställa en plansch av honom från hans hemsida för mina föräldrar. Men HALLÅ! Jag gick i sjuan!
    Okej då, det var väldigt barnsligt. Nog snackat om det.


  • Avril Lavigne - He wasn't. He wasn't var låten som gjorde att hon vann mitt hjärta på jullovet i åttan. Sedan var jag fast och ville åka på hennes turné i Köpenhamn, vilket jag inte fick av mina föräldrar när jag var fjorton år.


  • Björn Gustafsson - Gud, är det enda jag har att säga. Efter melodifestivalen 2008 var jag en av de tjejer som avgudade honom mest, antar jag. Nej, inte bara för att han var söt och charmig!

Slutligen den som betytt och betyder mest:

  • MEG CABOT - Jag visste väl att ni aaaaldrig skulle kunna räkna ut det. ;) Den människa är underbar, underbar, underbar. Turné till Sverige igen tack! Och den här gången hade jag vågat säga mer än "Would you lika to sign this book for me?" Hoppas jag i alla fall.

Nu tänker jag skriva lite på Andrea-berättelsen. Känns som att jag aldrig kommer att blir klar med den.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)



Förkylning

Nyss försökte jag hitta listan jag gjorde ifjol här på bloggen om varför förkylning suger, men lyckades inte hitta den. Lyckades dock upptäcka hur annorlunda jag var då. Och att jag hade glömt hur lyckliga ettorna och tvåorna blev när det började snöa. GUD, vilken underbar tid!



I alla fall så är livet ganska underbart nu också, trots att jag är förkyld och har feber, och som sagt hade tänkt göra en lista här över varför det suger att vara förkyld. Sen sa en liten känsla mig att jag nog hade listat det någon annan gång här på bloggen när jag var förkyld, och att listan såg likadan ut som den i mitt huvud idag. Jag tänker göra listan i alla fall.

Lista över varför det suger att vara förkyld och ha feber:

  • Man kan inte äta utan att tugga med öppen mun. (Jo, man kan. Men i så fall får man ingen luft. Därför tvingas man sitta ensam i något hörn och äta, eftersom omgvingen inte står ut med ditt smaskande. Okej. Jag är väldigt bra på att överdriva.)
  • Man går och snörvlar all the time, vilket inte heller är särskilt smakligt för omgivningen.
  • Har man feber kan man inte dricka te för att man redan som det är är så överhettad (hindrar detta mina kära smaklökar från att bli sugen på te tror ni?)


  • Har man feber orkar man knappt läsa (men man orkar sitta vid datorn eller? Dålig, dålig, dålig anledning att hata feber Josefin!)


  • Man orkar ingenting om man inte har alvedon eller något annat hemma som gör att man blir hyfsat pigg (och kan faktiskt sitta vid datorn och läsa).
  • MAN KAN INTE TRÄNA! Inte för att jag skulle ha gjort det idag i vilket fall som helst, men ändå.
  • Man är också vädligt trött och seg och orkar inte flumma så mycket som vanligt (va? Kunde ni också räkna ut det? Bright!)

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


 


Något...

Men herregud! Nu har Meg Cabit tre blogginlägg som jag inte hunnit läsa. Det har aldrig hänt innan att jag har mer än ett blogginlägg från henne att läsa åt gången, eftersom jag alltid är så spänd på vad hon skriver. Det är inte som att jag inte är spänd på vad hon skriver denna gången. Gud!

 

Jag har längtat efter att läsa hennes blogginlägg hur länge som helst! Sedan i onsdags faktiskt! På grund av läxor, och för att man träffade Elin, Felicia och Patrik igår.

 

Nu förösker Ragge lära mig att rita på någon jädra internetsida som är helt fucked up! Och jag är helt seriös när jag säger att det är sidans fel och inte mina träga hjärnas fel att det inte fukar! xD

 

Ha det bäst!
Kramar / Josse ;)


Lite bättre

Ja, jag ska väl erkänna att jag var lite nere i morse också, men det blev bättre runt elvatiden i alla fall :)
Sen var jag på väg att somna på mattelektionen, men det är en annan femma. JAG BEHÖVER SOVA, är den anra femman.

Därför ska jag nu förbereda mig inför redovisningen imorgon, göra lite engelsk grammatik och sen lägga mig och sova!

Ha det bra !

Kramar / Josse ;)


Pallar inte!

Fan vad jag inte pallar mig själv ikväll! Jag bara gnäller och klagar!

Jaha, mitt hår blev för kort och mitt hår är sjukt fult.
Jaha, att jag råkar ha mycket läxor en dag.
Jaha, att jag inte kommer hinna träna imorgon på grund av läxor.
Jaha, att jag inte hinner skriva.
Att jag inte hinner läsa.
Att jag inte hinner skriva dagbok.

Men vad fan är mitt problem?

Vissa människor har inte ens råd att gå till frisören, och de kan inte bry sig om sitt utseende.
Vissa människor har inte för mycket läxor eftersom de inte ens har en skola att gå till.
Vissa människor kan inte träna för att de inte har råd med dyra träningskort.
Och vissa människor har ett mycket stressigare eller hemskare liv än mig.

Varför ska jag klaga när jag har det så bra? Jag pallar seriöst inte. Jag har för fan en underbar familj och underbara kompisar. Det är det inte alla som har.

Hjälper det att jag sitter och mår dåligt över att andra mår dåligt? Öh... NEJ ditt freak. Jag klickade i alla fall på www.thehungersite.com. Kändes det bättre? Kanske, kanske inte.

Ha det bra !

Kramar / Josse


This day and night

Ha! Bevisat att man int kan dö av fjärilar i magen!

I alla fall så var det Jägers igår och det var faktiskt kul när vi väl var där! :D

Idag hade jag tänkt städa, hade tänkt springa, och hade väl inte riktigt planerat att äta frukost klockan ett. I alla fall blev det titta på Idol, som mina föräldrar tack och lov spelat in utan att jag sa något till dem, fixa till utseendet för att håret ändå skulle förstöras några timmar senare när man gick ut i kylan, men whatever.

Jag satt ändå och lockade håret i en timme eller något. Jag tog faktiskt inte tiden - surprise, surprise. Även om mitt liv kretsar ganska mycket omkring min frisyr är jag inte så fixerad vid den så att jag tar tiden på hur lång tid det tar att locka håret. Nej.

Så eftersom mitt liv inte endast kretsar runt min frisyr (BIG surprise!) kan jag berätta att anledningen till att jag fick för mig att locka håret var att jag skulle in till Lund, och har tillbringat kvällen på bio och med att gå en låång runda. ;D Väldigt, väldigt kuul! :D Trots att jag inte pratade så värst mycket. xD

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Skriva? Would be great om det inte vore för att jag kan vara lite ofokuserad just nu. Skriva blir det kanske. Tjooohej! :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Hm...

Kan man typ... dö av fjärilar i magen? Nej, man kan nog inte det. Men svimma då? Hm... jag vet inte. Vet i alla fall att jag freakar som tusan.

Svimma av fjärilar i magen? Nej, jag tror nog inte det heller...

Klagande...

Gud. Jag tittade just över mina senaste blogginlägg. Som jag klagar på allt nuförtiden! Och varför blir hela datorskärmen helt BLÅ all of a sudden!? xD Haha, det känns weird som tusan.

I alla fall. Varför klagar jag så mycket? Jag känner mig inte klagig. Jag känner mig mer... Iiiihhh-ig. Det där går vi dock inte mer in på.

Kom just på hur jag kan vara social med min familj och göra läxan samtidigt (mamma klagar nämligen på att jag sitter alldeles för mycket vid datorn... hrm...). Jag läser boken jag ska läsa på svenskan där de sitter! :D Tjohoo!

Meg Cabot har nytt blogginlägg. Efter jag läst i alla fall tjugo sidor i boken ska jag belöna mig själv med att läsa det hon skrivit. Wiiiihooo! :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Läxa plus Jägerstime

Läxa hette det va? Vad gör jag då här? Men jag har faktiskt skrivit en insändare (och var såå okoncentrerad under tiden jag skrev den. Gud. Squeeze it, säger jag bara!) Borde i och för sig läsa fyrtio sidor i en jääättetråkig bok som jag tvingas läsa på svenskan. Kanske också borde svara på frågorna om filmen vi såg i dag "I taket lyser stjärnorna". Så sorglig, och boken är mycket bättre kan jag bara berätta för er.

By the way så tog jag vaccinet mot svininluensan idag. Woho! Jag överlevde! Har bara lite spänningar i vänsterarmen, och nej jag ska inte ha feber imorgon kväll har jag bestämt!

Nu är nästan allt betsämt om imorgon! För då är det nämligen Jäääägers!!!! :D Kom precis på att jag ska på ansiktsbehandling imorgon, vilket betyder att jag kommer vara röd i fejset och ha fet hy!!!! Väldigt attraktivit måste jag ju säga...

Men alltså. Jägers imorgon. Nervös? Jag? Nej, för jag är ju inte alls typen som blir nervös, va? Vilket skämt!

Ha det bra !

Kramar / Josse ;)

Love Meg Cabot <3

Seriöst. Jag älskar Meg Cabot:

"And for those of you who DON’T want to write a novel, this November or ever, well, that’s cool:
Because we need readers, too!"

Världens bästa. En av världens bästa i alla fall. :D

 

Därför ska jag lägga mig, skriva dagbok (cause I need iiit!!!) och sedan läsa kära "The princess present." Lilly och Michael har precis kommit till Genovia och snart kommer Lilly börja klaga på alla rikedomar palatset äger som kunde ha gett mat till tusentals människor.



Ha det bäst !

 

Godnatt-kramar / Josse :)


Nej, nej, nej

Det hjälpte i alla fall inte att lyssna på "When love takes over". Inte heller "Love again." Och varför loggade jag inte ut från Facebook!? Men nu är engelskan gjord, och all läxa för idag, om jag inte bestämmer mig för att börja på insändaren till Svenskan som är till nästa måndag.

Nej, vi tar det imorgon eller på torsdag.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Concentrate!!!!

Men gud. Varför gör jag inte bara min läxa? Squeeze it säger jag bara! Koncentrera dig då! Sätter på lite musik för att bli taggad (för det kommer ju nog inte få mig att tänka mig bort från läxan ännu mer).

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

A princess diaries som läxaaaa!!!!!

Innan idag, när allt gick emot mig, tyckte jag inte att min engelskläxa om att skriva om sevärdheter att besöka i New York över en helg var särskilt rolig. Särskilt inte när jag inte hittade hur långt tid det tar att flyga från Köpenhamn till New York.


Men så plötsligt, efter att ha planerat hela första dagen kommer jag på, vem åker ensam till New York? Nej, lite påhittat får detta vara också. Så jag ger tjejen som är i New York en pojkvän. Och när de på kvällen går i Central Park, och när de besöker Empire State Building, var det något som vaknade inom mig.



"Central Park, Central Park, Central Park... Är det inte där Mia och Michael åker häst och vagn i Ten out of Ten?" och "Empire State Building... DET ÄR JU DÄR MICHAELS EXAMENSBAL HÅLLS! Där Mia står i sin fina rosa klänning".

Sen ser jag en bild på Cenral Park Zoo, och tänker: "Är det inte där Mia sitter, nere hos pingvinerna där det stinker skit, men hon sitter kvar och skriver för att hon inte vill hem, när hon just har fått reda på att hon är pinsessa av Genovia?"


Sen ser jag en bild på Rockefeller Center och kommer på att det måste vara med på min sight-seeing-runda, för det var ju där Mia såg Michael med Judith Gershner och blev avundsjuk även om hon var tillsammans med Kenny Showalter. Och det var ju där hon fastnade med tungan på isen och började blöda för att Kenny inte kunde åka baklänges lika bra som Michael, så att Kenny och Mia trillade.



Jag säger bara en sak - Mia Thermopolis RULES!!!!!!!! :D :D :D :D <3

Ha det bäst !

Kramar / Josse, the very big freak

P.S. Guuuuuud vad mycket roligare engelskläxan blev! Sight-seeing inspirerat av A princess diaries!!!!! Kan det bli mycket bättre? :D

Sista lovdagen

Jaha, ny dag, sista dagen på lovet, och deppdag a la Josefin Kylli. Nej, nu ska jag snart till Ronja, och sluta tycka så jävla synd om mig, eftersom det i själva verket inte är ett dugg synd om mig.

När jag kommer hem blir det städning av rummet eftersom varenda människa som kommer in här börjar nysa av allt damm som samlats överallt. Viktigast är att damma av är fotot på mig och Meg Cabot. Det är allra viktigast. Allra, allra viktigast. <3

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


RSS 2.0