Things about to change

Vänta lite... För ett år sedan skrev jag i ett blogginlägg om att jag inte ville gå upp tidgare för att kväva min hud i brunkräm... Vad gör jag nu, ett år senare?

Åh, okej då, foundation är inte samma sak som brunkräm och det kväver inte huden - det hjälper huden att hålla sig ren under dagen (shit, varför vet jag sånt nuförtiden?) - men ändå... Gud vad man förändras utan att tänka på det.

Tre veckor kvar!

Tre veckor kvar av skolan. Let's see what's left:

Svenska: 31 maj: Prov på fornnordisk medeltid
                Ordprov vid annat tillfälle
Engelska: Imorgon: Nationella speaking
                 Uppgift som utgår från en film jag ska se i veckan
                 Antagligen en översättningsuppgift
                 Prov på bok jag har läst
Matte: 10 juni: Slutprov om jag inte blir nöjd med mitt betyg
Datorkunskap: Nu på fredag eller nästa fredag: prov
Drama: Uppspel den 10 juni.
Fritidskunskap: Grupparbete, redovisning
                          Gissningsvis läxförför

Står jag ut? I guess so. Inte så mycket kvar nu. I will survive och nästa år är det sänka pressen som gäller!

14 skoldagar kvar till sommarlov!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


The Day

  1. Bussresa
  2. Skola, skola, skola
  3. Bussresa
  4. Äta
  5. Läxor och msn
  6. Duscha
  7. Läxor, men hittar inte fjärrkontrollen (titta-på-film-läxa). Kan inte göra läxa
  8. LÄSA! LOVELY! <3

Lev ditt liv som om det var din sista? En dag endast fyllda med krav och tvång förutom en liten lässtund? Skulle inte tro det va! Yay! Positiv anda here I come!

Ha det bäst !

Kramar / Josse


If today was your last day

Jag har tänkt på en sak. (Okej då, inte bara en sak, jag har tänkt på tusentalssaker, men... i alla fall... Varför är jag så beroende av parenteser?) Det finns ett ordspråk (eller vad det kallas, parentes igen!) som säger:
"Lev varje dag som om det var din sista" eller något liknande.



Men vad är det för skitsnack? Man KAN inte leva varje dag som om det var ens sista dag! Det GÅR ju inte! Att leva som om det var ens sista dag tyder jag som att man varje dag ska göra det man vill och känner för. Och det säger ju ganska mycket sig själv att man inte kan det.

Jag menar, i så fall skulle jag bara skriva, skriva och skriva, inte en sekund överväga att gå till skolan och vara med Love varenda ledig minut (okej då, andra värdefulla människor skulle jag också spendera tiden med). Plus lite andra saker som sparas till min kära dagbok (love my diary). Men det funkar ju helt enkelt inte att "leva var dag som om det var den sista". 
 


Ha det bäst !
Kramar / Josse ;)


Beautiful

"Your arms are my castle
Your heart is my sky"


Ärligt talat, det finns ingen finare textrad än den! I övrigt är Everytime we touch inte min favoritlåt, men de raderna är så vackra! I slow-versionen såklart.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

Första eller tredje person?

Alltså... det är något med mig och att skriva i tredje person. När jag nyligen läste igenom en novell som var skriven i första person upptäckte jag att efter ett tag i novellen stod det plötsligt "hon tänkte", "sa hon", "det var inte bra för henne" istället för "jag tänkte", "sa jag" och "det var inte bra för mig".

När jag inte tänker och det bara flyter på i skrivandet använder jag automatiskt tredje person! Vad lär du dig av detta Josefin? Försök inte skriva noveller i första person!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)

New REAL song

"According to you
I'm difficult, hard to please, always changing my mind
But according to him,
I'm beautiful, incredible, he can't get me out of his head"

Jag älskar denna låten! Jag vet att älskar är ett starkt ord. Och jag vet att jag inte har rätt till att använda ordet i samband med att jag har en tillfällig favoritlåt eftersom det är precis vad den är - tillfällig favorit.

Men ändå.

ACCORDING TO YOU ÄR SÅ GRYMT BRA! :D

Ha det bäst !

Kram / Josse ;)

New song

Hahahaha, seriöst, jag DÖR av skratt! Lana - LANA WEINBERGER - ska släppa en låt. Tror hon i alla fall. You gotta be kidding me, Lana kan inte sjunga xD Precis så sa Mia också när Lana berättade för henne att hon jobbade med sin nya låt "Put it in my candyhole" (ja, givetvis pratar jag om Lana i En prinsessas dagbok. Vem annars?) och därför inte kunde fira Mia på hennes födelsedag.

Som jag förresten inte kan fatta att jag glömde! Den första maj! Den första maj är ju en av de viktigaste dagarna! För då fyller Mia Thermpolis år.

Precis som Mia önskade jag att jag fick ett fadderbarn att ge hundra kronor i månaden till när jag var femton. Skillnaden var bara att hon fick det, men inte jag.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)



Megs blogg

Oh my God, fattar ni att jag har missat tre av Meg Cabots blogginlägg? TRE! Vet ni hur mycket det är? Och på grund av VAD har jag missat att läsa Megs blogginlägg?

För att jag inte vill läsa hennes blogg längre (jo, för det var ju trovärdigt)? För att jag inte tycker om Meg Cabot längre (med tanke på att jag av hela mitt hjärta - åtminstone den delen som inte har fullt upp med att banka för en annan person - önskar att hon kommer till Bokmässan i Göteborg i år är det inte heller särskilt troligt). För att jag inte minns adressen till hennes hemsida (*host, host* Jag har den bara som förstasida när internet öppnas...)?



Som ni nog förstår var allt ovanstående lögner. Vad är då den verkliga orsaken till att jag missat läsa Megs blogginlägg? Rättelse: inte hunnit läsa Megs blogg?

För att skolan öser skit (synonym till läxor) över oss!

Vet ni vilken bok jag läser nu? Gissa!



Just det! AIRHEAD! :D GUD vad jag har längtat! Riktigt bra! She's adorable! :D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


RSS 2.0