Hjärta och smärta

VARFÖR ska hjärta rimma på smärta? Och nej, jag säger det inte av samma anledning som de flesta andra: för att det ju faktiskt stämmer att hjärta och smärta hör ihop, och då är det ju passande att det rimmar blahablaha.

Nej jag säger det för att det förstör alla dikter man försöker skriva så att man låter som en tioåring som skriver dikter (förlåt tioåringar! Era dikter är jättegulliga trots att hjärta rimmar på smärta i era rader!). Men det betyder tyvärr inte att jag vill ha det så.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Han sa / Hon sa

Han sa att han alltid skulle hålla mig kär.
Hon sa att hon alltid skulle älska mig.

Han sa att han skulle vara min partner.
Hon sa att hon skulle vara min bästa vän.

Han sa att han skulle lyssna på mina berättelser.
Hon sa att hon skulle skratta åt mina skämt.

Han sa att han alltid skulle lyssna på mig.
Hon sa att hon alltid skulle prata med mig.

Han sa att han alltid skulle krama mig.
Hon sa att hon alltid skulle hålla mig i handen.

Han sa att han alltid skulle sova hos mig.
Hon sa att hon alltid skulle kyssa mig godnatt.

Han sa att han alltid skulle älska mig.
Hon sa att hon aldrig skulle lämna mig.

Donna Rosenthal

Underbar. Helt magiskt underbar dikt!


Reading <3

Egentligen är det ganska sjukt hur mycket skönlitterära - påhittade - böcker kan påverka en. Visserligen är de inte helt och hållet påhittade. De grundar sig ju oftast på någon verklighet, men just det som står i boken är påhittat för stunden (såvida det inte är fantasy-böcker, men som du borde ha förstått pratar jag inte om fantasy-böcker).

Ändå känns det så verkligt när man läser. Det känns som att det händer eller som att det verkligen har hänt. Man tycker synd om personer, blir arg på personer, och ibland vill man till och med kunna säga till en person (i boken) att SLUTA UPP MED DET HAN/HON håller på med! Tyvärr går det ju inte så bra.

Böcker är underbara! Kärlek till författare säger jag bara <3

Ha det bäst !

Många kramar / Josse


Too full of pain

Jag hatar sådana här blogginlägg. Verkligen hatar dem. Så varför kommer jag då skriva ett själv nu? Jag vet inte, men jag har ändå bara en sak att säga:
Fuck allting! Jag hatar vår jävla värld! HATAR den!

"The world was too full of pain, she couldn't add anymore."

Lovely Marnie, vad du skrämmer mig!

Ha det bäst !

Kramar / Josse


Hallå, det är faktiskt SOMMAR!

Man känner faktiskt inte för att städa när det är sommar. Man känner i och för sig aldrig för att städa, men särskilt inte när det är sommar. Därför bor det dammråttor i mitt rum. Tyvärr trivs de där, men jag väntar på att någon (exempel jag själv) ska ta bort dem och ge dem ett nutt åtråvärt hem: dammsugarpåsen!

Sen att jag städar som jobb är en helt annan femma. Det är inte riktigt samma sak att städa på ett boende och prata med söta gamla tanter och gubbar som att städa ett litet rum all alone.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Underbart!

Jag bara måste berätta en sak. Och ja jag vet att jag har berättat det tusentals gånger, men jag har lust att berätta det en gång till:

JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA! :D

Det är så sjuuuukt underbart! :D Just nu skriver jag förvisso inte, utan läser igenom gamla skrivna kapitel som inte är bra skrivna kan jag lugnt meddela! Vet du vad det bästa av allt är? Att jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte om att det jag skrivit inte är bra. Eller, klart jag bryr mig.

Skillnaden är att denna gången bryr jag mig på ett bra sätt. Ett positivt sätt. Ett motiverande sätt som får mig att kämpa. Andrea. Jag ska inte överge dig. Jag ska kämpa för dig, I promise! ;D

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


RSS 2.0