Princess time :D

VET NI HUR BRA TEN OUT OF TEN ÄR!?!?!?!!?!?!? :D :D :D :D



Helt enormt underbart bra vill jag tala om för er :D Daphne Delacroix får inte sin bok publicerad (men jag råkar vet att hon får sin första romance novel publicerad till sist. Inte bara för att jag har läst Ten out of ten innan. Utan för att JAG HAR BOKEN!!!!!! :D Och tänker läsa den så fort jag läst ut Ten out of ten).



Mia är fortfarande together with J.P. (why?), Michael kommer tillbaks till USA (yeay :D) och till sist inser Mia vem som är the real love of her life.

SURGICAL ROBOTARM INVENTOR <3 PRINCESS OF GENOVIA :D

Iiiiiihhhhh! :D Sa jag förresten att jag hittat en låt som är perfekt för Michael och Mia? Darling leave a light on for me! Lyssna på texten så FATTAR NI! :D Hade Michael sjungit den för Mia innan han stack till Japan i "Prinsessa på väg" hade Mia aldrig lyssnat på Boris tjafs om att Michael inte kunde förvänta sig att Mia skulle vänta på honom över ett år.

Fast i och för sig. OM Michael hade gjort det hade det aldrig blivit någon nia och tia i serien. Och då hade vi aldrig fått vara med om att Mia gav ut Ransom my heart heller, och missat massa andra härliga scener! And that would be a shame ;)

Ha det bäst !

Prinsess-kramar / Josse ;)

Ps. I tisdags ville förskolebarnen göra mig till prinsessa ;D


Ny frisyr

Min frisyr blev ännu mer annorlunda idag. Mer annorlunda än att jag hade två flätor alltså. För förskolebarnen hade lust att leka frisör idag igen, och tyckte att jag skulle vara kund, så efter en halvtimmes tissel och tassel fick jag titta mig i spegeln för att upptäcka att jag fått slingor i form av garn i olika färgglada nyanser. Väldigt vackert! ;D

Nu tänker jag skriva en lista över saker jag borde göra. Så...

Lista över saker jag borde göra:

  • Städa mina lådor med kläder.
  • Städa mina lådor med ... saker.
  • Städa mina nattduksbordslådor med böcker och block och en massa annat.
  • Städa mina korgar under bokhyllan med en massa... vadå?

Nu ska jag inte lista allt annat jag också "borde" göra. Som att titta upp fler engelska ord som jag inte kan när jag läser engelska böcker, som att skriva novell, som att tillbringa mer tid åt att skriva, som att skriva ner alla mina ideér, som att köpa ny årkalender så att jag kan skriva lite om vad som händer varje dag.

Nej, det tänker jag inte ha med på listan. För då kommer jag bara få en massa presationsångest, och den är inte välkommen.

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)


Jag som aldrig tittar på tv...

Varför tittar man inte på guldbaggegalan?
För att man ska göra läxan och för att det egentligen inte är så tilldragande.

Varför tittar man på guldbaggegalan trots att man inte planerat det?
För att Johan Glans var programledare!!!!!!!!

Ja! JOHAN GLANS! HA, alla ni som inte såg det! Visst ångrar ni att ni inte tittade ;)

Han förtjänar ett pris om någon!

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)

P.S. På Älvdal lovade jag barnen att ha gult och grönt på min tandställning (väldigt snyggt. Passar till alla färgkombinationer också. Hrm.). Nu har jag visst lovat barnen på APU:n att ha flätor imorgon.


Smile ;D

Yeay! :D Min första belöning - att få skriva ett blogginlägg. Belöning för att jag gör min läxa alltså. Eftersom läxa är så tråkigt (nej, menar du det?) behöver man små delmål för att peppa sig själv ;)

Quote of the day:
"När jag blir glad så känns det i min mun, för jag kan inte sluta le när jag är glad. Och det är ju med munnen man ler."

Jag älskar barn. Fattar nu hur lycklig man blir av dem? :D Så sjukt söta så det inte är sant! :D

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)

Tänka hjälper inte

Nej Josefin, du är inte alls egotrippad. Inte alls. Du tänker på dem i Haiti? Right. Och det hjälper dem på vilket sätt? Just det - INGET!

Jag älskar människorna som hjälper till. Seriöst, ni är bäst.

Ha det bra !

Kramar / Josse


GLASS! :D

VET NI VAD FÖRRESTEN????? :D :D :D :D

Igår när jag och mamma var och handlade var jag lite irriterad. Men så tittade jag in i frysdisken. Och fick en liten lyckokänsla! :D

Visst är det underbart att en frysdisk kan muntra upp en (till och med när man är tonåring ;) )? Okej då. Jag ska inte göra glädjen för stor för er.

Det var nämligen inte själva frysdisken som gjorde mig lycklig. Utan vad som fanns inuti den. För där, bland alla sötsaker stod en burk. En underbar burk innehållande underbar glass (okej då, jag vet inte om glassen är underbar, eftersom jag aldrig smakat den) med märket Häagen-Dazs!



HÄAGEN-DAZS! MEG CABOT ÄLSKAR HÄAGEN-DAZS!!!!!!! :D :D :D :D

Smaka smaka smaka! ;)

Ha det bäst igen och sov gott ;)

Kram / Josse ;)

 


No utveckling tack

Varför ska våra hjärnor tvunget utvecklas? Allvarligt talat alltså. Fattar ni hur mycket downs man hade sluppit om man fortfarande hade haft en sexårig hjärna?

Idag kom min handledare in med glassar till alla barnen (är på APU för er som inte vet). Vad händer då? Alla barn - ALLA TRETTIO - reser sig upp hoppar och skriker i ren äkta lycka! Helt, helt underbart att se! :D Tänk att känna så lycka bara för att man får lite glass. :D

Om man hade gett en glass till en tonåring? I en tonårings svaga stunder hade han eller hon titta på glassen. Omedelbart börjat tänka på alla kalorier, allt onyttigt, hur glassen skulle få dig att gå upp i vikt och det är inte bra att äta glass. I alla fall skulle vissa kanske täka så. Välkommen deppiga värld.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Runaway

"I just wanna scream and lose control
Throw my hands up and let it go
Forget about everything and runaway

I just want to fall and lose myself
Laughing so hard it hurts like hell
Forget about everything and runaway."

Inte riktigt, men nästan. Väldigt nära. Jag är totalt blåst. Gå och lägg dig och sov. NU!

Ha det bra !

Kram / Josse


Snöelisnö ;D

Så ja. Nu kanske jag skulle kunna lugna min hjärna som går på högvarv och snöar in på tankar jag aldrig kommer ifrån och gör mig helt likgiltig till allting! Lugn, lugn, lugn. Detta fixar sig :)

På tal om snö (även om snöar in på tankar inte har att göra med snö) - fattar ni att jag var ute i fyrtio minuter idag utan att frysa för att jag drog små barn i pulka? :D Tack gud för människan som uppfann praktik. Barn cheers you up! :D

Är det smart att äta apelsin vid datorn? Eftersom jag för några minuter sedan spillde ut en tredjedel av min mugg te är det nog inte så smart (fast allt kom inte på datorn tack och lov). Det är inte smart överhuvudtaget när allt kommer omkring.

Lotta är bäst.
Elin är ännu bättre.
Love är bättre än bäst <3

Ha det bäst (jaja, mitt ordförråd är välutvecklat egentligen. Jag hade lust att använda bäst mycket)!

Kramar / Josse ;)


Herregud!

Vet ni vad? Jag orkar inte med fjortisar. Jag vet, jag vet. Alla ska få ha sin egen stil, acceptera det, blahablaha. Men. Seriöst. Folk som kommenterar söt på en bild där inte ansiktet syns utan bara ett par upp-pushade bröst?

"Hej männika. Du är såå snygg. Inte för att jag ser ditt ansikte men om du kan pusha dina bröst och lägga ut en bild på det så är du sääääkert snygg!"

Eh, jaha. Hej människor. VAKNA! När jag var tolv år tog jag inte bilder på mig själv i spegeln. Jag hade inte en mobil med en kamera (okej det kanske inte finns mobiler utan kamera som säljs idag, men ändå) och jag fick inte märkeskläder. Jag fick leksaker.

Hej igen människa! Du skriver snygg utan att veta hur mäniskan ser ut? Och tanken bakom det är...? Jaså, du tänkte inte. Okej men då förstår jag ju absoluuuut.

Tycker ni jag ska sluta störa mig? Då tycker ni rätt. Förslag på vad jag ska lägga min energi på? Skriva föreslår jag. Skriva, skriva, skriva :D Och tänka positivt! Remember Josefin? POSITIVT!

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Erik och Calle :D

Ska jag freaka eller ska jag freaka? Åååååååh vad Erik och Calle var BRA igår! :D Fast jag måste medge att det är lite (lite?) överdrivet att vänta - ordagrant bara vänta - på dem i fyra timmar. När man dessutom är på ett köpcenter (där var nämligen några tjejer som bara satt och väntade på dem från tio till två). Jag och Elin? Not so much.

På Burlöv Center shoppar man ;) Och klockan två den femte januari tittar man på Calle och Erik :D Sen blir man aningen irriterad över att man bara kan få den enas autograf, eftersom man var tvungen att köpa en skiva för att få något signerat - vilket givetvis blev Eriks - och tycker synd om den andra.

Sen åker man hem, lyssnar på cd:n... eller just det. Inte på cd:n. Utan på våra skrikande röster som nästan - bara nästan - överröstar Eriks röst. Jag har aldrig sagt att vi är mogna ;P

Imorgon är det skola och... just det. Jag skulle inte tänka på det.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Snö

Jag hatar snö.



Snö förstör allt.

To the nines

Första gången jag läste "To the nines" tyckte jag att Mia var överdriven som låg flera dagar i sängen och vägrade gå till skolan för att det inte fanns någon mening med någonting när Michael och hon hade gjort slut och han skulle vara borta i ett år.

Hon är nog inte så överdriven när allt kommer omkring.



Som svar på anonym kommentar: Ja, halsbandet är underbart fint :D

Ska jag ta och skriva klart en novell kanske (inte den som inte skulle handla om kärlek, en annan som såklart handlar väldigt mycket om kärlek som vanligt ;) ).

Ha det bäst !

Kramar / Josefin ;)



Nattuggla?

Jag tror att det var meningen att jag skulle vara en nattuggla i detta liv. Allvarligt talat alltså (allvarligt talat teoretiskt åtminstone). Varför skulle jag annars vara vaken till tre, halv fyra om nätterna och inte ens känna mig trött, men måste tvinga mig själv till att somna för - just det. Jag var visst en människa. Och det är meningen att människor ska sova om nätterna.

Just nu försöker jag komma på någon bra idé till en novell som inte ska handla om kärlek! Det går bra... Så bra så att jag inte självmant kunde komma på någon icke-kärleksrelaterad-novell så att jag fick leta upp en bild och komma på en historia kring bilden.

Smart att jag söker på "ros" också som inte alls för tankarna till kärlek. Suck.

Ha det bäst !

Kramar / Josse ;)


Lyssna på Mia ;)

" "Lilly", sa jag och lutade huvudet mot bänken. "Jag orkar inte Jag orkar bara inte. Förstår du inte att jag är förkrossad?"
 "Det är jag med", svarade Lilly bistert. "Men jag fungerar fortfarande. En kvinna behöver en man lika mycket som en fisk behöver en cykel."
 Jag hatar verkligen det där uttrycket. Fiskar skulle säkert vilja ha en cykel bara de hade ben. "

Fattar ni? Fattar ni nu varför man älskar En prinsessas dagbok (ovanstående är från En prinsessas dagbok nummer åtta: Prinsessa på väg)? Mia är så klockren ;)

Ha det bäst !

Många kramar / Josse ;)

 

 


Surprise - det är 2010

Neej. Menar ni verkligen att alla skriver om att det är nytt år, nya möjligheter och att det är skrämmande att det är 2010 och inte 2009 (eller är det bara jag som skräms av framtiden?)? ;)

Därför tänker jag skriva om att jag är väldigt trött, att jag börjar skolan om en vecka (varför skrev jag det? Det fick mig inte på bra humör direkt) och att jag ska ut på APU den elfte januari (det var bättre att skriva. För barn muntrar upp :D).

Nu tänker jag inte berätta att jag har läxa att göra - i form av en recension om "Högläsaren" - för då tvingas jag på något sätt vara duktig och göra den idag (smart val när jag är som tröttast), och det kommer inte heller muntra upp mig.

Därför skriver jag att... att... Skit också. Mina tankar fastnade på läxan. To the nines är bra ;D (Nej jag visste inte det de två andra gångerna jag läste boken) och Meg Cabot är lovely.

Gott nytt år på er! :)

Ha det bäst !

2010-iga kramar / Josse ;)

RSS 2.0